نسخه اولیه این مقاله در تاریخ ۱۳۹۹/۰۵/۰۶ منتشر شده و در تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۱۳ بهروزرسانی شده است.
سال ۲۰۱۷، اولین رویداد هنری دوسالانه در قطب جنوب برگزار شد و هنرمندان معاصر را از سراسر جهان برای انجام پروژههای منحصربهفرد، به مرموزترین قاره کره زمین کشاند. این رویداد که بهمدت یازده روز و از ۱۷ تا ۲۸ مارس برگزار شد، دستآوردهای شگرفی در حوزههای مختلف در بر داشت. شما نیز در تازهترین قسمت از مجموعه تورهای مجازی، به شرکت در این جشنواره متفاوت دعوت شدهاید. با ما همراه باشید.
« الکساندر پونوماروف» ( Alexander Ponomarev)، هنرمند مشهور روس را میتوان بنیانگذار این رویداد هنری دانست که توسط آزمایشگاه «کسپرسکی» در جنوبگان، به مرحله اجرا درآمد. هنرمندان، طراحان، فیلسوفان و مهندسهایی از کشورهای ژاپن، آلمان، چین، آرژانتین، انگلیس و روسیه نیز از این رویداد حمایت کردند. در طول یازده روز، کشتی تحقیقاتی آکادمی «سرگی واویلوف» در آبهای یخزده و سرد گذرگاه «دریک»، حدود ۱۰۰۰ کیلومتر را پیمود و هر روز، از تاسیسات تازهای رونمایی کرد که آسیبپذیری طبیعت قطب جنوب را نمایان میساخت.
برای نمونه، «واکین فارگاس» یکی از طراحان آرژانتینی، روبات «گلاسیاتور» را طراحی کرد که با استفاده از انرژی تجدیدپذیر خورشید، به فشرده و سپس متبلور شدن تودههای برف کمک میکرد و باعث دوام کوههای یخ و یخچالهای قطبی میشد. این اختراع میتواند گام بلندی در خصوص مقابله با گرم شدن کره زمین و نجات جنوبگان باشد.
هنرمندان و صنعتگران تمام تلاش خود را برای نجات جنوبگان به نمایش میگذارند
«شو هازگاوا» از ژاپن، نوعی کفش اسکی طراحی کرده بود که افراد علاوه بر اسکی کردن، میتوانستند انرژی گرمایی مورد نیاز خود را نیز تامین کنند. «الکسیس آناستاسیو»، هنرمند برزیلی اولین سینمای جنوبگان را تاسیس کرد که بهجای پرده نقرهای، از صفحات یخ بهره میگرفت. موسیقیدانی بریتانیایی به نام «شاما رحمان» نیز اولین کنسرت سیتار در قطب جنوب را برگزار کرد.
اکنون، این دوسالانه هنری به یک رویداد منحصربهفرد و استثنایی تبدیل شده است. سفری ادغام شده با هنر، علم و فلسفه، بهجایی که متعلق به هیچ حکومت و ملتی نیست و تنها موضوع مهم، دوستی و انسانیت است. جنوبگان، تنها یک بوم نقاشی سفید برای خلق آثار هنری نیست؛ بلکه مکانی برای بهتعالی رساندن هنر، با همکاری برای خلق آثاری ارزشمند و ماندگار است. تصاویر ثبت شده از جنوبگان و این رویداد شگرف، سهمی ویژه برای هرچه بهتر شدن این دوسالانه هنری در دورههای بعدی خواهد داشت. از طریق پنجرهای که در ابتدای این مطلب تعبیه شده است، میتوانید در این جشنواره شرکت کنید. کجارو روزانه مطالب مختلفی را با محوریت تورهای مجازی و سفرهای تصویری به اشتراک میگذارد. اگر به این دست از مطالب علاقهمندید، بازدید روزانه را از کجارو فراموش نکنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰