بانک مرکزی روسیه کاهش اخیر روبل را به کاهش فروش فارکس توسط صادرکنندگان نسبت می دهد – اقتصاد بیت کوین نیوز

بانک مرکزی روسیه آخرین سقوط روبل در برابر دلار آمریکا را به کاهش موقت «فروش درآمد ارز خارجی توسط صادرکنندگان» نسبت داده است. بانک مرکزی همچنین فاش کرد که یوان چین 39 درصد از حجم کل بازار فارکس روسیه را به خود اختصاص داده است. کاهش موقت فروش ارز بانک مرکزی روسیه اعلام کرده است

کد خبر : 344798
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۰
بانک مرکزی روسیه کاهش اخیر روبل را به کاهش فروش فارکس توسط صادرکنندگان نسبت می دهد – اقتصاد بیت کوین نیوز


بانک مرکزی روسیه آخرین سقوط روبل در برابر دلار آمریکا را به کاهش موقت «فروش درآمد ارز خارجی توسط صادرکنندگان» نسبت داده است. بانک مرکزی همچنین فاش کرد که یوان چین 39 درصد از حجم کل بازار فارکس روسیه را به خود اختصاص داده است.

کاهش موقت فروش ارز

بانک مرکزی روسیه اعلام کرده است که سقوط اخیر روبل به پایین‌ترین سطح خود در برابر دلار آمریکا در سال 2023 به دلیل فروش پایین فارکس توسط صادرکنندگان این کشور است. این اظهارات بانک مرکزی به دنبال گزارش‌های رسانه‌ای بود که سقوط روبل (به بیش از 80 واحد برای هر دلار) را به کاهش درآمدهای نفتی و تأثیر تحریم‌های غرب بر اقتصاد روسیه نسبت دادند.

اگرچه روبل روسیه سال 2022 را به عنوان یکی از بهترین ارزهای جهان به پایان رساند، اما روبل روسیه در مقایسه با دلار آمریکا در سال 2023 بیش از 10 درصد و در هفته اول آوریل حدود 5 درصد کاهش یافته است. با این حال، بانک مرکزی روسیه در گزارش نظارتی خود که در 10 آوریل منتشر شد، تاکید کرد که آخرین سقوط روبل ممکن است موقتی باشد.

بانک مرکزی گزارش داد: «کاهش موقتی در فروش درآمد ارزی توسط صادرکنندگان وجود داشته است که منجر به تسریع تضعیف روبل در اوایل آوریل شد.»

با این حال بانک مرکزی مدعی شد که افراد و شرکت‌ها پس از آن با افزایش فروش ارز به کاهش قیمت ارز پاسخ دادند.

علاقه روسیه به یوان چین افزایش یافت

در همین حال، بانک مرکزی همچنین فاش کرد که پس از خرید 515 میلیون دلار یوان توسط روس‌ها، علاقه به واحد پول چین – یوان – در ماه مارس افزایش یافت. پیش از آن، روس‌ها ارز چینی را به ارزش بیش از 143 میلیون دلار در ماه قبل خریداری کرده بودند. علاوه بر این، طبق گزارش‌ها، معاملات در بازار فارکس روسیه که شامل یوان می‌شد، 39 درصد از حجم کل را تشکیل می‌داد. از سوی دیگر، معاملات روبل به دلار تنها 34 درصد از حجم را به خود اختصاص داده است.

از زمان اعمال تحریم های غرب و همچنین حذف چندین بانک از شبکه های ارتباطی مالی بین بانکی بین بانکی (SWIFT)، دولت روسیه از جایگزینی برای سیستم مالی تحت تسلط ایالات متحده دفاع کرده است. روسیه همچنین با ایجاد توافقنامه های ارزی دوجانبه با کشورهایی مانند چین و هند به دنبال کاهش اتکای خود به دلار آمریکا بوده است.

افکار خود را در مورد این داستان چیست؟ نظر خود را در بخش نظرات زیر با ما در میان بگذارید.

ترنس زیموارا

ترنس زیموارا روزنامه نگار، نویسنده و نویسنده برنده جایزه زیمبابوه است. او به طور گسترده در مورد مشکلات اقتصادی برخی از کشورهای آفریقایی و همچنین اینکه چگونه ارزهای دیجیتال می توانند راهی برای فرار آفریقایی ها فراهم کنند، نوشته است.







اعتبار تصویر: Shutterstock، Pixabay، Wiki Commons

سلب مسئولیت: این مقاله صرفا جهت اطلاع رسانی است. این یک پیشنهاد مستقیم یا درخواست یک پیشنهاد برای خرید یا فروش، یا توصیه یا تأیید هر محصول، خدمات یا شرکتی نیست. Bitcoin.com مشاوره سرمایه گذاری، مالیاتی، حقوقی یا حسابداری ارائه نمی دهد. نه شرکت و نه نویسنده به طور مستقیم یا غیرمستقیم مسئولیتی در قبال هرگونه آسیب یا ضرر ناشی از یا ادعای ناشی از استفاده یا اتکا به هر گونه محتوا، کالا یا خدمات ذکر شده در این مقاله ندارند.





لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.