باقی‌مانده غذاهای کنسروی را چگونه نگهداری کنیم؟

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره نحوه نگهداری کنسروها از جمله کنسرو ماهی، گفت: پس از باز شدن کنسرو باید تمام محتویات آن مصرف شود یا محتویات آن به یک ظرف ترجیحا شیشه‌ای و دربسته منتقل و در یخچال نگهداری شود. به گزارش هوشمند نیوز، دکتر زهرا یاری با اشاره به روش تهیه

کد خبر : 456756
تاریخ انتشار : جمعه ۲۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۸
باقی‌مانده غذاهای کنسروی را چگونه نگهداری کنیم؟



عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره نحوه نگهداری کنسروها از جمله کنسرو ماهی، گفت: پس از باز شدن کنسرو باید تمام محتویات آن مصرف شود یا محتویات آن به یک ظرف ترجیحا شیشه‌ای و دربسته منتقل و در یخچال نگهداری شود.

به گزارش هوشمند نیوز، دکتر زهرا یاری با اشاره به روش تهیه کنسرو  ماهی و… گفت: کنسروها در حین فرآیند کنسروسازی تحت حرارت بالا قرار گرفته و به روش خلا بسته‌بندی می‌شوند.

به گفته وی، با توجه به فرایند کنسروسازی، امکان رشد باکتری در کنسروها تقریباً نزدیک به صفر است، مگر آن که کنسروسازی به درستی انجام نشود یا شرایط نگهداری کنسرو رعایت نشده باشد.

یاری خاطرنشان کرد: کنسروها باید در مکانی دور از گرما و نور مستقیم خورشید نگهداری شوند و حتما قبل از مصرف باید حداقل 20 دقیقه جوشانده شوند. گرچه جوشاندن کنسرو به منزله از بین رفتن تمام باکتری های احتمالی آن نیست.

این عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به محدودیت نگهداری کنسرو ماهی پس از باز شدن، تصریح کرد: گاهی کنسرو ماهی به طور کامل در یک وعده مصرف نمی‌شود و باقیمانده آن برای وعده بعدی نگهداری می‌شود.

وی کنسرو ماهی را بستر مناسبی برای تکثیر باکتری‌های هوازی برشمرد و یادآور شد: نگهداری از کنسرو باز شده تا مدت زمان محدودی امکان‌پذیر است.

به گفته این عضو هیئت علمی دانشگاه، کنسروها را پس از باز شدن نباید بیش از دو روز در یخچال نگهداری کرد و در صورت نیاز به نگهداری در یخچال حتما باید محتویات آن را به ظرف شیشه‌ای با در بسته و محکم منتقل کرد.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، یاری در صورت عدم دسترسی به یخچال به افراد توصیه کرد: حداکثر تا دو ساعت می‌توان کنسرو ماهی باز شده را در دمای محیط نگه داشت آن هم به شرطی که هوا خیلی گرم نباشد زیرا گرمای زیاد احتمال فساد و مسمومیت غذایی را افزایش می‌دهد.

وی در خاتمه سخنان خود، تاکید کرد: کنسرو ماهی باز شده را بیش از دو روز در یخچال نگهداری نکنید و حتما باقیمانده کنسرو را در ظرف شیشه‌ای در بسته و محکم در یخچال قرار دهید.

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.