بازگشت زندگی به بناهای تاریخی با احیاء و واگذاری آنها به بخش خصوصی

ایسنا/سمنان مدیرعامل و رئیس هیئت‌مدیره صندوق توسعه صنایع‌دستی و فرش دستباف با بیان اینکه با احیاء ،مرمت و واگذاری بناهای تاریخی و واگذاری آنها به بخش خصوصی زندگی دوباره در این بناها جریان می یابد گفت: احیاء اثر تاریخی به نگهداری آن‌ها برای نسل‌های آینده کمک می‌کند. شهاب طلایی10آبان ماه در بازدید از بناهای تاریخی

کد خبر : 423899
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۳
بازگشت زندگی به بناهای تاریخی با احیاء و واگذاری آنها به بخش خصوصی



ایسنا/سمنان مدیرعامل و رئیس هیئت‌مدیره صندوق توسعه صنایع‌دستی و فرش دستباف با بیان اینکه با احیاء ،مرمت و واگذاری بناهای تاریخی و واگذاری آنها به بخش خصوصی زندگی دوباره در این بناها جریان می یابد گفت: احیاء اثر تاریخی به نگهداری آن‌ها برای نسل‌های آینده کمک می‌کند.

شهاب طلایی10آبان ماه در بازدید از بناهای تاریخی قابل‌ واگذاری استان اظهار کرد: احیاء بناهای تاریخی و واگذاری آن‌ها به بخش خصوصی با کاربری مناسب به جریان زندگی در این بناها و نگهداری آن‌ها برای نسل‌های آینده کمک می‌کند.

مدیرعامل و رئیس هیئت‌مدیره صندوق توسعه صنایع‌دستی و فرش دستباف با بیان اینکه باید شرایطی فراهم شود تا همه بناهای ارزشمند استان سمنان با همکاری اداره کل میراث‌فرهنگی و مالکان خصوصی به سمت احیاء و بهره‌برداری مناسب حرکت کنند گفت: در استان تاریخی سمنان، یک ظرفیت تاریخی فراوان و پیشینه بسیار کهن نقش پررنگی در همه ادوار داشته است که اسناد آن قابل‌مشاهده است و این موضوع بر اهمیت آن می‌افزاید تا با تلاش‌های بیش‌ازپیش برای احیاء هر چه سریع‌تر این گنجینه‌های ملی اقدام شود.

طلایی افزود: مهم‌ترین وظیفه صندوق توسعه صنایع‌دستی و فرش دستباف و احیاء و بهره‌برداری، احیاء بناهای تاریخی است و ما در وهله اول به دنبال سودآوری برای دولت نیستیم بلکه می‌خواهیم که با تسهیل واگذاری این بناها به بخش خصوصی به هدف خود یعنی حفظ و احیاء بناهای تاریخی دست پیدا کنیم.

وی ادامه داد: برخلاف دوره‌های گذشته در دولت سیزدهم، با حمایت‌های وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، شاهد آغاز فصل جدیدی در برگزاری مزایده واگذاری آثار تاریخی هستیم که برای اولین بار مزایده‌ها در خود استان‌ها برگزار می‌شود .
وی بر لزوم استفاده از ظرفیت های استانی تاکید و تصریح کرد: تلاش ما بر این است تا مرمتگران و سرمایه‌گذاران جامعه بومی در این زمینه حضور داشته باشند، بنابراین یکی از سیاست‌های این صندوق این است که بناها را به‌صورت بلند مدت واگذار کنیم تا بازسازی بناها با رویکرد بلندمدت و استفاده از مصالح مناسب با عمر زیاد انجام شود.

مدیرعامل صندوق توسعه صنایع‌دستی و فرش دستباف وزارت میراث فرهنگی با اشاره به اینکه طی سفر آینده اعضای صندوق توسعه و احیاء از بناهای تاریخی شرق استان سمنان نیز بازدید می‌کنند، خاطرنشان کرد: به‌زودی فهرست بناها را با اداره کل استان، نهایی می‌کنیم تا در قالب یک بسته، بناهای تاریخی قابل مرمت و بهره‌برداری را به‌سرعت از طریق مزایده و با طی کردن تشریفات قانونی، معرفی کنیم.

وی از تلاش برای انتخاب مناسب‌ترین سرمایه‌گذارها برای هر کدام از بناهای آماده واگذاری خبر داد و گفت: در سفر به سمنان 13 بنا شامل کاروانسرای شاه‌عباسی ایوانکی، کاروانسرای صفوی ده نمک، مجتمع سور سرخه، خانه تاریخی حشمت اللشگر سرخه، کاروانسرای شاه‌عباسی سمنان، هتل بوتیک اسفنجان سمنان، خانه تاریخی تدین سمنان، رستوران سنتی عمارت بادگیر سمنان، مجموعه تاریخی، گردشگری چشمه‌علی دامغان، کاروانسرای شاه‌عباسی دامغان، خانه‌های تاریخی صدیق، میر رحیمی و ابراهیمی دامغان مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.