بازنگری برنامه‌ ملی غنی‌سازی آرد گندم با آهن و اسید فولیک

کارشناس اداره کل فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، در خصوص آغاز بازنگری برنامه‌ی ملی غنی‌سازی آرد گندم با آهن و اسید فولیک بیان داشت: این برنامه که با هدف کاهش کم‌خونی فقر آهن و ارتقای وضعیت تغذیه‌ای جامعه طراحی و به اجرا درآمده است، پس از گذشت بیش از ۱۵ سال از آغاز آن،

کد خبر : 531714
تاریخ انتشار : جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۰
بازنگری برنامه‌ ملی غنی‌سازی آرد گندم با آهن و اسید فولیک



کارشناس اداره کل فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، در خصوص آغاز بازنگری برنامه‌ی ملی غنی‌سازی آرد گندم با آهن و اسید فولیک بیان داشت: این برنامه که با هدف کاهش کم‌خونی فقر آهن و ارتقای وضعیت تغذیه‌ای جامعه طراحی و به اجرا درآمده است، پس از گذشت بیش از ۱۵ سال از آغاز آن، اکنون به‌دلیل تحولات جدید در نیازهای تغذیه‌ای جمعیت و پیشرفت‌های علمی، نیازمند بازنگری و تجدید نظر است.

به گزارش هوشمند نیوز، مهندس زهره پوراحمد با اشاره به اینکه برنامه‌هایی از این دست باید به‌طور مداوم مورد ارزیابی قرار گیرند تا اطمینان حاصل شود که همچنان در راستای دستیابی به اهداف اولیه خود گام برمی‌دارند، افزود: در این راستا، ضروری است که ریزمغذی‌ها و رویکردهای اجرایی آن‌ها مورد تجدیدنظر قرار گیرد تا بتوانیم با توجه به نتایج جدید تحقیقات و تغییرات در وضعیت تغذیه‌ای، اثر بخشی بیشتری را در کاهش مشکلات تغذیه‌ای جامعه به دست آوریم.

وی تأکید کرد: این بازنگری نه تنها در راستای بهبود سلامت عمومی، بلکه به‌منظور هم‌راستایی با اهداف بلندمدت سند ملی امنیت غذایی و تقویت اثرگذاری آن در بهبود وضعیت تغذیه‌ای مردم است. غنی‌سازی آرد باید به‌گونه‌ای انجام گیرد که نه‌تنها به نیازهای تغذیه‌ای کنونی جامعه پاسخ دهد، بلکه از بروز بیماری‌های ناشی از کمبود ریزمغذی‌ها نیز پیشگیری نماید.

کارشناس اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو همچنین ادامه داد: سازمان غذا و دارو با همکاری سایر نهادهای ذی‌ربط، از جمله وزارت بهداشت و متخصصین حوزه تغذیه، در تلاش است تا این برنامه را با رویکردی علمی و مبتنی بر شواهد به‌روزرسانی نماید. در این راستا، تجزیه و تحلیل دقیق وضعیت تغذیه‌ای جامعه و ارزیابی مستمر از اثرات آن، از اهم مسائل خواهد بود تا این برنامه همچنان به‌عنوان یکی از ارکان اساسی سیاست‌های بهداشتی و تغذیه‌ای کشور، توانمندی خود را در پیشگیری از مشکلات تغذیه‌ای و ارتقای سلامت عمومی حفظ کند.

مهندس پور احمد در پایان خاطرنشان ساخت: بازنگری و به‌روزرسانی این برنامه نه تنها گامی مهم در جهت تأمین نیازهای تغذیه‌ای متغیر جامعه است، بلکه موجب تقویت نظام بهداشتی کشور و تحقق اهداف بلندمدت در راستای ارتقای سطح سلامت عمومی خواهد شد. سازمان غذا و دارو در این مسیر، تمام توان خود را به‌کار خواهد گرفت تا ضمن اعمال دقیق اصلاحات، به‌طور مستمر و مؤثر به‌پیشبرد این هدف بزرگ ادامه دهد.

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.