بازار سنتی، بخش مهمی از هویت شهر قم است

ایسنا/قم مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم از بازدید میدانی مدیران دستگاه‌های اجرایی و خدماتی استان از بازار کهنه قم به منظور حل مشکلات سامان‌دهی این بنای تاریخی خبر داد. علیرضا ارجمندی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم با اشاره به بازدید میدانی مدیرکل امور شهری، روستایی و شوراهای استاندار، معاون دادستان و برخی مدیران

کد خبر : 215338
تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۹:۱۱
بازار سنتی، بخش مهمی از هویت شهر قم است



ایسنا/قم مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم از بازدید میدانی مدیران دستگاه‌های اجرایی و خدماتی استان از بازار کهنه قم به منظور حل مشکلات سامان‌دهی این بنای تاریخی خبر داد.

علیرضا ارجمندی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم با اشاره به بازدید میدانی مدیرکل امور شهری، روستایی و شوراهای استاندار، معاون دادستان و برخی مدیران دستگاه‌های اجرایی و خدماتی و شرکت‌های زیرساخت استان  از بازار کهنه قم گفت: مباحث زیربنایی، امنیت و ایمنی محیط بازار از جمله مشکلات و درخواست‌های مطرح شده از سوی بازاریان و کسبه در این بازدید بود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم افزود: معارضاتی در حوزه آب، برق و گاز وجود دارد، که در بازدید میدانی، این معارض‌ها برطرف می‌شود.

وی ادامه داد: جانمایی علمک‌ها و لوله‌کشی‌های گاز شهری مغازه‌ها و منازل مسکونی در مسیر طرح و همچنین سامان‌دهی سیم‌های برق و تلفن بر اساس نظرات کارشناسان میراث‌فرهنگی، برخی مصوبات بازدید میدانی دستگاه‌های اجرای استان از بازار کهنه قم بود.

ارجمندی اضافه کرد: همچنین موضوع انتقال اصناف مزاحم و حذف ترافیک از بازار کهنه برای حراست از این بنای تاریخی در این بازدید میدانی تاکید شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم در ادامه با اشاره به تفاهم‌نامه همکاری شهرداری قم و اداره‌کل میراث‌فرهنگی در سامان‌دهی مجموعه تاریخی بازار قم اظهار کرد: طبق تعهدات میراث‌فرهنگی در این تفاهم‌نامه، عملیات مرمت سقف و بام مجموعه بازار تاریخی قم شامل بازار کهنه، نو و تیمچه با هزینه حدود ۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی و استانی آغاز شد.

وی با اشاره به این که شهرداری با کف‌سازی بازار کهنه به تعهدات خود عمل کرده است، گفت: مشارکت و همراهی کسبه، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی در احیای بازار سنتی قم مورد تاکید است.

ارجمندی در ادامه از مشارکت اداره‌ کل میراث‌فرهنگی با کسبه بازار تاریخی برای ساخت درهای چوبی مغازه‌ها خبر داد و گفت: در قالب طرح مرمت مشارکتی اداره‌کل با مالکان ۵۰ درصد از هزینه‌ها تامین می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بازار سنتی قم را بخشی از هویت تاریخی و شناسنامه شهر دانست و افزود: بازار کهنه قم برای سامان‌دهی و تبدیل شدن به بازارچه دائمی صنایع‌دستی نیازمند تسهیلات و همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی است.

وی واقع‌شدن بازار کهنه در محور مسجد جامع_مدرسه جهانگیرخان تا مجموعه چهل اختران را یک محور گردشگری عنوان کرد و گفت: با بهسازی و زیباسازی فضای بازار تاریخی می‌توان جذابیت‌های بصری را برای گردشگران به ارمغان آورد.

انتهای پیام 



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.