این مواد غذایی آلرژی بهاری را کاهش می‌دهد

آلرژی فصلی که در فصل بهار بیشتر شایع است، زمانی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی بیش از حد به مواد حساسیت زا مانند گرده گیاهان واکنش نشان دهد و منجر به احتقان، عطسه و خارش زیاد شود. به گزارش هوشمند نیوز، تغییرات سبک غذایی گاهی ممکن است به کاهش مشکلات تنفسی و کنترل آلرژی کمک کند.

کد خبر : 477269
تاریخ انتشار : جمعه ۳ فروردین ۱۴۰۳ - ۳:۰۱
این مواد غذایی آلرژی بهاری را کاهش می‌دهد



آلرژی فصلی که در فصل بهار بیشتر شایع است، زمانی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی بیش از حد به مواد حساسیت زا مانند گرده گیاهان واکنش نشان دهد و منجر به احتقان، عطسه و خارش زیاد شود.

به گزارش هوشمند نیوز، تغییرات سبک غذایی گاهی ممکن است به کاهش مشکلات تنفسی و کنترل آلرژی کمک کند. افزودن برخی غذاها به رژیم غذایی سبب کاهش علائم مثل  آبریزش بینی و چشم می‌شود که از جمله این مواد غذایی می‌توان به زنجبیل، مرکبات، زردچوبه،گوجه فرنگی، ماهی سالمون وماهی‌های چرب و پیاز اشاره کرد.

به طور مثال زنجبیل به کاهش علائم ناخوشایند آلرژی مثل تورم و تحریک در مجرای بینی و چشم و گلو کمک می‌کند،  بنابراین چای زنجبیلی می‌تواند گزینه مناسبی برای این فصل و کنترل علائم آلرژی باشد.

در طول فصل آلرژی می‌توان از مرکباتی همچون پرتقال، گریپ فروت، لیوم و لیموترش نیز استفاده کرد. استفاده از شربت لیمو یا افزودن آب لیمو ترش تازه به غذا و سالاد نیز می‌توانند گزینه خوبی باشند. ماده فعال زردچوبه نیز که ضد التهاب  شناخته شده است سبب کاهش تورم و تحریک ناشی از آلرژی می‌شود.

 اگرچه هر وقت از ویتامین ث حرف می‌زنیم اسم مرکبات همیشه در ذهن ما می‌آید اما گوجه فرنگی نیز تامین کننده ۲۶درصد از نیاز روزانه ما به این ویتامین است. لیکوپن موجود در گوجه فرنگی خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و سبب سرکوب التهاب می‌شود. لیکوپن در زمان پخت راحت‌تر در بدن جذب می‌شود بنابراین برای تقویت بیشتر می‌توان گوجه فرنگی پخته شده را انتخاب کرد.

نکته مهم دیگر این است که امگا ۳ در ماهی می‌تواند مقاومت افراد را در برابر آلرژی بهبود بخشد. یک مطالعه جدید نشان داده که امگا۳ به کاهش باریک شدن راه‌های هوایی کمک می‌کند.

بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، پیاز نیز به عنوان عنصر اصلی طبخ هر غذایی و حتی بسیاری ازسالادها از جمله سالاد شیرازی اهمیت بالایی دارد و کورستین موجود در این ماده غذایی به عنوان یک آنتی‌هیستامین طبیعی عمل می‌کند و علایم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد. پیاز قرمز بیشترین غلظت کورستین را دارد و پس از آن پیاز سفید و پیازچه چنین ارزش غذایی را دارند. پخت و پز محتوای کورستین پیاز را کاهش می‌دهد بنابراین برای تاثیر حداکثری، خام مصرف شود.

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.