در حالی که گرم کردن مجدد غذا یک روش معمول است، اما همه غذاها به دور دوم در مایکروویو یا اجاق گاز واکنش خوبی نشان نمی دهند.
برنج
بر اساس نظرسنجی مشترک سلامت ملی بریتانیا، برنج باقیمانده میتواند حاوی هاگهایی از باکتریها باشد که در فرآیند پخت اولیه زنده میمانند؛ هنگامی که این هاگ ها دوباره گرم شوند، می توانند تکثیر شوند و باعث مسمومیت غذایی شوند. بنابراین اگر برنج را دوباره گرم می کنید، مطمئن شوید که کاملاً و به سرعت گرم شده است.
مرغ
گرم کردن مجدد مرغ، به خصوص اگر در دمای مناسب انجام نشود، می تواند منجر به رشد باکتری های مضر شود. بسیار مهم است که مرغ را کاملاً گرم کنید و اطمینان حاصل کنید که دمای داخلی آن به ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۴ درجه سانتیگراد) برسد.
اسفناج و سایر سبزیجات برگدار
بر اساس مطالعهای که در ScienceDirect منتشر شده است، سبزیهای برگدار وقتی دوباره گرم میشوند، میتوانند ارزش غذایی خود را به دلیل تجزیه نیتراتها به نیتریتها (ترکیباتی که برای سلامتی بالقوه مضر هستند) از دست بدهند. بهتر است این سبزی ها را به صورت تازه مصرف کنید یا بلافاصله پس از پخت از آنها استفاده کنید.
سیبزمینی
وقتی سیب زمینی پخته می شود و سپس برای مدت طولانی در دمای اتاق قرار می گیرد، می توانند حاوی باکتری های مضر باشد. گرم کردن مجدد سیب زمینی می تواند باعث تکثیر این باکتری ها شود و منجر به مسمومیت غذایی شود.
تخم مرغ
گرم کردن مجدد تخم مرغ می تواند منجر به تغییر در ساختار پروتئین آنها شود و باعث مشکلات گوارشی می شود. اگر نیاز به گرم کردن مجدد تخم مرغ دارید، این کار را در دمای پایین انجام دهید و بلافاصله آن را مصرف کنید.
چگونه غذا را به طور ایمن گرم کنیم؟
با توجه به مرکز ایمنی مواد غذایی، در اینجا نحوه اطمینان از گرم کردن مجدد غذا آورده شده است:
برای اندازه گیری دمای مرکز غذا از دماسنج مواد غذایی استفاده کنید.
غذا را دوباره روی حرارت زیاد گرم کنید.
زمان گرم کردن مجدد را بررسی کنید.
غذا را دوباره گرم کنید تا بجوشد.
در حالی که گرم کردن مجدد غذا راحت است، برخی از غذاها بهتر است به صورت تازه یا با اقدامات احتیاطی دوباره گرم کردن فوری مصرف شوند تا از خطرات سلامتی جلوگیری شود. برای به حداقل رساندن خطر ابتلا به بیماری های ناشی از غذا، نگهداری و گرم کردن صحیح غذا بسیار مهم است.
بیشتر بخوانید:
برای سلامت کبد چه بخوریم؟
۴۷۲۳۶
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰