اینفوگرافیک: پدرام آقایی
منبع دادهها: وزارت بهداشت
انتخاب انواع غذاها از گروههای مختلف و جایگزینی آنها در هر گروه، برای برطرف کردن نیازهای تغذیهای مانند آب، املاح، ویتامینها و پروتئینها نیاز بدن افراد روزهدار در سه وعدۀ غذایی (سحر، افطار و شام) ضروری است. در این اینفوگرافیک شش گروه تغذیهای برای مصرف در ماه مبارک رمضان را مشاهده میکنید. اینفوگرافیک: پدرام آقایی
انتخاب انواع غذاها از گروههای مختلف و جایگزینی آنها در هر گروه، برای برطرف کردن نیازهای تغذیهای مانند آب، املاح، ویتامینها و پروتئینها نیاز بدن افراد روزهدار در سه وعدۀ غذایی (سحر، افطار و شام) ضروری است. در این اینفوگرافیک شش گروه تغذیهای برای مصرف در ماه مبارک رمضان را مشاهده میکنید.
اینفوگرافیک: پدرام آقایی
منبع دادهها: وزارت بهداشت
![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | ![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | ![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
![]() مدیریت حرفه ای کافی شاپ | ![]() حقوقدان خبره | ![]() سرآشپز حرفه ای |
![]() | ![]() آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | ![]() |
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰