اولین دیدار دیپلماتیک مقام‌های آمریکا با طالبان

به گزارش رویترز، این دو مقام افزودند که در هیأت بلندپایه آمریکا مقامات وزارت خارجه، آژانس توسعه بین المللی و سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا حضور دارند.این درحالی است که هیئت طالبان شامل اعضای دولت انتقالی است که هفته‌ها پیش توسط این جنبش تشکیل شده است. یک مقام ارشد دولت آمریکا که نخواست نامش فاش شود، گفت: “این

کد خبر : 114950
تاریخ انتشار : شنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۲
اولین دیدار دیپلماتیک مقام‌های آمریکا با طالبان



به گزارش رویترز، این دو مقام افزودند که در هیأت بلندپایه آمریکا مقامات وزارت خارجه، آژانس توسعه بین المللی و سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا حضور دارند.این درحالی است که هیئت طالبان شامل اعضای دولت انتقالی است که هفته‌ها پیش توسط این جنبش تشکیل شده است.

یک مقام ارشد دولت آمریکا که نخواست نامش فاش شود، گفت: “این دیدار در ادامه تعامل واقع بینانه با طالبان است که ما در مسائل حیاتی برای امنیت ملی انجام می‌دهیم.”

وی در ادامه گفت: “این جلسه در مورد به رسمیت شناختن یا مشروعیت بخشیدن به طالبان نیست . ما هنوز می‌گوییم که مشروعیت باید از طریق اقدامات طالبان به دست آید.”

این هیئت طالبان را تحت فشار قرار خواهد داد تا از عبور ایمن شهروندان آمریکایی و سایرین از افغانستان و آزادی مارک فرریش، شهروند آمریکایی ربوده شده در آنجا اطمینان حاصل کند.

به گفته مقامات، مساله اولویت دیگر این است که طالبان به تعهدات خود عمل کند و اجازه ندهد که افغانستان بار دیگر به پایگاه القاعده یا دیگر گروه‌های افراطی تبدیل شود.این هیئت همچنین برای دسترسی بهتر به کمک‌ها برای شهروندان تلاش می‌کند.

زلمای خلیل‌زاد ، فرستاده ویژه ایالات متحده در افغانستان ، در این هیأت شرکت نخواهد داشت.

خلیل‌زاد سالها رهبری گفتگوها با طالبان را بر عهده داشت و همچنین یکی از چهره های کلیدی در مذاکرات صلح با طالبان بود.

یک هیئت عالی رتبه از دولت افغانستان به سرپرستی سرپرست وزارت امور خارجه امیرخان متکی صبح روز جمعه وارد دوحه شد تا با مقامات قطری مذاکرات سطح بالا انجام دهد.

دولت طالبان از بدو تاسیس  درخواست خود را برای ایجاد روابط با کشورهای مختلف جهان بر اساس احترام متقابل اعلام کرده و از جامعه بین المللی خواسته است تا به ارائه کمک‌های بشردوستانه به مردم افغانستان ادامه دهد.

311311



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.