اهمیت اقتصاد جهانی در تجارت فارکس
معامله گران فارکس ممکن است با تمرکز بر اقتصاد و ارز محلی خود شروع کنند زیرا آنها آشناترین ساختارهای مالی برای آنها هستند. اگر یک معامله گر در بریتانیا زندگی می کند، پس پوند استرلینگ و وضعیت اقتصاد موضوعات روزانه در عناوین اخبار معاملاتی هستند، بنابراین طبیعی است که بازار معاملات فارکس را از دریچه
معامله گران فارکس ممکن است با تمرکز بر اقتصاد و ارز محلی خود شروع کنند زیرا آنها آشناترین ساختارهای مالی برای آنها هستند. اگر یک معامله گر در بریتانیا زندگی می کند، پس پوند استرلینگ و وضعیت اقتصاد موضوعات روزانه در عناوین اخبار معاملاتی هستند، بنابراین طبیعی است که بازار معاملات فارکس را از دریچه پوند انگلیس مشاهده کنید.
معامله گران همچنین احتمالاً مالک ارزهای محلی خود هستند، زیرا آنها را به دست آورده اند یا از طریق فعالیت های مالی در کشورشان سرمایه به دست آورده اند. اما وقتی نوبت به مبادله یا مبادله ارزی میشود که در اختیار دارند، معاملهگران باید چشمانداز خود را بیشتر کرده و به اقتصاد جهانی نگاه کنند. دلیل آن این است که ارزها به صورت جفت معامله می شوند و بر اساس عملکرد اقتصادی و موقعیت هر کشور در اقتصاد جهانی در نوسان هستند.
آموختن اینکه چگونه هر اقتصاد و واحد پولی در تصویر بزرگتر قرار می گیرند، اهمیت اقتصاد جهانی را در تجارت آشکار می کند. نادیده گرفتن شرایط طرف دیگر مظنه ارز می تواند منجر به مشکلات و محاسبات اشتباه در هنگام انجام معاملات شود، بنابراین تحقیق مهم است.
تحقیق در مورد اقتصاد جهانی
اکوسیستم اقتصادی جهان باغ شکوفایی از اقتصادهای بزرگ توسعه یافته و اقتصادهای نوظهور است. اقتصادهای بزرگی مانند ایالات متحده و اتحادیه اروپا رشد پایدار اما غیر الهامبخشی را نشان میدهند که با زیرساختهای سازمانیافته و بانکهای مرکزی و نهادهای حاکمیتی مالی با تجربه و تثبیت شده به اندازه بالغ رسیدهاند.
برخی از بزرگترین اقتصادهای بالغ اعضای گروه هفت (G7) از جمله کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، بریتانیا و ایالات متحده هستند. آنها با هم تقریباً 54 درصد از بهرهوری جهانی یا حدود 36 تریلیون پوند را تشکیل میدهند (ارقام 2021 صندوق بینالمللی پول).
اقتصادهای نوظهور شامل کشورهای BRIC هستند: برزیل، روسیه، هند و چین. بین آنها، حدود 30 درصد از بهره وری جهانی را تشکیل می دهند.
میتوان گفت که اقتصاد جهان به اکوسیستم عرضه و تقاضای پایدار در بازارهای بالغ نیاز دارد، اما به بازارهای نوظهور نوظهورتر مانند چین و آفریقا برای ایجاد رشد قوی بستگی دارد.
این برای معامله گران فارکس چه معنایی دارد؟
برای تجزیه یک سوال پیچیده به بخش های قابل مدیریت، تحقیق در مورد اقتصاد جهانی می تواند نشان دهد:
- کدام ارزها نوسان دارند،
- کدام ارزها در برابر ارز پایه قوی یا ضعیف هستند،
- چرا ارزها در یک دوره معین بالا یا پایین می روند،
- و کجا می توان فرصت های تجاری بالقوه را پیدا کرد.
کدام ارزها نوسان دارند؟
به عنوان یک اصل کلی، سطح معقول نوسان قیمت یک شرط پذیرفته شده و حتی مطلوب در معاملات فارکس است. بازده بر اساس تفاوت قیمت ابزارهای ارزی مانند EURUSD یا GBPUSD، که به عنوان جفت های اصلی فارکس طبقه بندی می شوند، انجام می شود.
اگر یک ابزار به صورت جانبی معامله شود و تغییر زیادی در قیمت ایجاد نشود، معامله گران ممکن است علاقه ای به باز کردن موقعیت نداشته باشند. وقتی نوسانات به تلاطم تبدیل میشوند، فقط باتجربهترین معاملهگران میتوانند آن را مدیریت کنند و بیشتر آنها ترجیح میدهند از چنین موقعیتهای پرخطر دوری کنند.
مانند داستان Goldilocks and the Three Bears، نوسانات می تواند بسیار گرم، خیلی سرد یا درست باشد، بسته به اشتهای فرد برای ریسک.
ارزهای نوظهور به دلیل مشکلات رو به رشد داخلی مانند فقدان مدیریت مالی محتاطانه، تورم متورم، وابستگی بیش از حد به یک بخش اقتصادی، هزینههای بیش از حد دولت و بدهیهای بالا، نوسانتر از ارزهای اصلی هستند. این بدان معنا نیست که اقتصادهای بالغ با عدم تعادل خود مواجه نیستند، بلکه زیرساخت ها و تجربه موجود آنها به آنها کمک می کند تا به سرعت با سیاست های پولی و اقدامات مالی سازگار شوند.
کدام ارزها در برابر ارز پایه قوی یا ضعیف هستند؟
برای پاسخ به این سوال که کدام ارزها در برابر ارز پایه قوی یا ضعیف هستند، بیایید پایه را GBP فرض کنیم. ارز نوظهوری مانند روپیه اندونزی در مقایسه با پوند ضعیفتر خواهد بود، بنابراین شخصی که از بریتانیا به اندونزی سفر میکند قدرت خرج خواهد داشت. مقایسه پوند انگلیس با دلار آمریکا داستان متفاوتی است زیرا هر دو ارز متعلق به اقتصادهای بالغ هستند و بسته به تحولات اقتصادی نسبتا قوی تر یا ضعیف تر در برابر یکدیگر تجارت می کنند.
چرا ارزها بالا یا پایین می روند؟
به دلیل واکنش بازار فارکس به رویدادهای معاملاتی و لحظات چرخشی در اقتصادهای جهانی و داخلی، ارزها بالا یا پایین می روند. به عنوان مثال، رشد ضعیف در بریتانیا اغلب میتواند منجر به یک ارز ضعیفتر در مقایسه با سایر ارزهای سررسید شود. هنگامی که رشد قوی است، احساسات معاملاتی مطمئن است و ارز خریداری می شود، که روند صعودی را در مقابل سایر ارزها نشان می دهد.
ارزها نیز بر اساس تصمیمات بانک مرکزی حرکت میکنند، در دورههای جنگطلبی تقویت میشوند و در طی اقدامات غیرقانونی تضعیف میشوند.
از کجا می توان فرصت های تجاری بالقوه را پیدا کرد؟
تحقیق در مورد وضعیت اقتصاد جهانی می تواند به فرصت های بالقوه تجارت فارکس بر اساس الگوهای رشد در ارزهای نوظهور در مقابل ارزهای اصلی اشاره کند. نقاط ضعف و قوت نسبی بین ارزهای اصلی؛ و روندهای ارزی ناشی از تصمیمات بانک مرکزی.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اقتصاد جهانی و تجارت فارکس به وبینارهای تحلیلی Admirals بپیوندید. با معامله گران متخصصی که به تمام سوالات شما در مورد معاملات ارز پاسخ می دهند، ملاقات کنید و با آنها تعامل داشته باشید.
این مطالب حاوی توصیههای سرمایهگذاری، توصیههای سرمایهگذاری، پیشنهاد یا درخواست برای هرگونه معامله در ابزارهای مالی نیست و نباید تفسیر شود. لطفاً توجه داشته باشید که چنین تحلیل معاملاتی یک شاخص قابل اعتماد برای عملکرد فعلی یا آتی نیست، زیرا ممکن است شرایط در طول زمان تغییر کند. قبل از تصمیم گیری برای سرمایه گذاری، باید از مشاوران مالی مستقل مشاوره بگیرید تا اطمینان حاصل کنید که خطرات را درک می کنید.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰