انواع ساندویچ سرد (7 دستورالعمل ساده و خوشمزه)
اگر نمیدانید برای مدرسه فرزندتان یا حتی محل کار خودتان چه ناهاری درست کنید که هم مغذی و سالم باشد و هم به راحتی خورده شود، انواع ساندویچهای سرد میتوانند ایدهآل باشند. أنواع ساندویچ سرد نه تنها به راحتی آماده میشوند بلکه خوشمزه هم هستند. ما در این نوشتار 7 دستور تهیه ساندویچ سرد را

اگر نمیدانید برای مدرسه فرزندتان یا حتی محل کار خودتان چه ناهاری درست کنید که هم مغذی و سالم باشد و هم به راحتی خورده شود، انواع ساندویچهای سرد میتوانند ایدهآل باشند. أنواع ساندویچ سرد نه تنها به راحتی آماده میشوند بلکه خوشمزه هم هستند. ما در این نوشتار 7 دستور تهیه ساندویچ سرد را معرفی میکنیم که میتوانید برای ناهار مدرسه بچهها آماده کنید.
انواع ساندویچ سرد
ساندویچهای سرد به راستی گزینهای مناسب هستند به ویژه برای حالا که مدارس باز شدهاند و احتمالا بسیاری از مادران در فکر اینکه برای تغذیه فرزندشان چه کنند مدام درگیری ذهنی دارند. توصیه میشود به موارد قید شده در زیر بسنده نکنید. کافیست موارد تغذیهای سالم را کنار هم بگذارید تا یک ساندویچ سرد عالی آماده شود.
ساندویچ سالاد مرغ یکی از انواع ساندویچ سرد
مواد لازم:
سینه مرغ پخته و خرد شده 4 لیوان
زغال اخته خشک یک و نیم لیوان
کرفس 2 عدد خرد شده
پیاز 2 عدد (حلقهای نازک خرد کنید)
ترشی 4/1 فنجان
سس مایونز 1 فنجان
پودر کاری 2/1 قاشق چایخوری
فلفل آسیاب شده 4/1 قاشق چایخوری
گردوی خرد و برشته شده 2/1 فنجان
برگ کاهو به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
نان لواش
دستورالعمل:
- در یک کاسه بزرگ، سینه مرغ، زغال اخته، کرفس، پیاز و ترشی را با هم مخلوط کنید. سپس به آن سس مایونز، پودرکاری، فلفل و نمک بزنید و دوباره همه مواد را با هم ترکیب کنید.
- تا زمانی که موقع سرو ساندویچ برسد، مواد را درون یخچال قرار دهید.
- موقع سرو، روی یک تکه نان لواش کمی سس مایونز بمالید و از مخلوط آماده روی آن بریزید و دو تکه کاهو روی آن قرار دهید. سپس نان را رول کنید. نوش جان!
ساندویچ سرد ماهی تن
مواد لازم:
کنسر ماهی تن با روغن زیتون 350 گرم
کرفس 2 ساقه متوسط
سیب پوست کنده و خرد شده 1 عدد
سس مایونز 4 قاشق سوپخوری
برگ ریحان ریز شده 2 قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل آسیاب کرده به مقدار لازم
نان تست جو 8 عدد
دستورالعمل:
- در کاسه ماهی تن، کرفس، سیب، سس مایونز، ریحان و آب لیمو را کامل با هم مخلوط کنید.
- سپس به مخلوط نمک و فلفل بزیند.
- حالا مخلوط ماهی تن را به 4 قسمت تقسیم کنید و یک قسمت را روی یک برش از نان تست قرار دهید و برش دوم را روی مخلوط بگذارید. ساندویچ شما آماده است!
ساندویچ سرد مرغ و سبزیجات
مواد لازم:
سینه مرغ 120 گرم
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
سس خردل 1 قاشق غذاخوری
سرکه سفید 2/1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
اسفناج 1 فنجان یا 30 گرم
هویج رنده شده یک عدد
نان لواش 1 عدد
دستورالعمل:
- سینه مرغ را به صورت کبابی سرخ کنید و بعد از سرخ شدن خرد کنید.
- حالا مرغهای خرد شده را داخل کاسه بریزید و روی آن سس مایونز، خردل و سرکه اضافه کنید و مخلوط کنید. اگر میخواهید ساندویچتان کمی تند شود، حتما فلفل بریزید.
- سپس اسفناج را کمی تفت بدهید یا بخار پز کنید.
- در این مرحله اسفناج و هویج رنده شده را روی نان بریزید و مخلوط مرغ را هم روی آنها بریزید. سپس نان را رول کنید و دور آن را با کاغذ بپیچید. یک شب درون یخچال قرار دهید. فردای آن میتوانید ساندویچ را از وسط نصف کرده و سرو کنید.
ساندویچ سالاد تخم مرغ
مواد لازم:
سس مایونز 3/1 فنجان
نان تست سبوسدار: 8 عدد
تخم مرغ: 9 عدد
ساقه کرفس: 1 عدد متوسط
کاهو: 1 عدد کوچک
سس خردل 1 قاشق چایخوری
پودر کاری 4/1 قاشق چایخوری
نمک و پودر فلفل سیاه به میزان لازم
دستورالعمل:
- برای تهیه ساندویچ تخم مرغ ابتدا تخم مرغها را آبپز کنید و پوست بگیرید. سپس تمام سفیدههای تخم مرغ را خرد کنید، همچنین میتوانید رنده کنید. بعد 3 عدد زرده را له کنید.
- حالا ساقههای کرفس را مکعبی خرد کنید.
- حالا سفیده های خرد شده، زردههای تخم مرغ له شده، سس مایونز، خردل، کرفس، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
- در این مرحله 4 نان تست بردارید و روی آنها کمی سس مایونز بمالید و روی آنها چند برگ کاهو قرار دهید، سپس مخلوط تخم مرغ را روی کاهوها قرار دهید و نان های دومی را روی مخلوط قرار دهید و کمی فشار دهید.
- شما همچنین میتوانید از گوجه فرنگی و سبزیجات معطر هم استفاده کنید.
ساندویچ سرد مرغ
مواد لازم:
سینه یا فیله مرغ
سیر 2 حبه
ذرت پخته شده
هویج خام رنده شده (میتوانید از هویج پخته هم استفاده کنید)
جعفری خرد شده
چیپس خلالی
پنیر گودا یا چدار (این پنیرها به صورت سرد و گرم قابل سرو هستند)
سس مایونز کم چرب به مقدار لازم
ماست به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
پاپریکا به مقدار لازم
پولبیبر به مقدار لازم
پودر زنجبیل به مقدار لازم
دستورالعمل:
- برای تهیه ساندویچ مرغ سرد، ابتدا سیر رنده شده را درون تابه میریزیم و کمی تفت میدهیم. وقتی بوی سیر بلند شد مرغ خرد شده را به آن اضافه میکنیم کمی نمک و ادویه های دلخواهتان روی آن میریزیم و صبر میکنیم کامل بپزد.
- سپس مرغ را درون یک ظرف بریزید و صبر کنید تا کامل خنک شود. بعد از سرد شدن مرغ به آن چیپس خلالی، هویج رنده شده، ذرت پخته شده، پنیر چدار خرد شده، ماست سفت، سس مایونز، جعفری، فلفل سیاه، آویشن و نمک اضافه کنید و در آخر همه مواد را با هم مخلوط کنید. این ساندویچ را میتوانید همان لحظه سرو کنید. نوش جان!
ساندویچ الویه مرغ
مواد لازم:
سینه مرغ 1 عدد
سیب زمینی 2 عدد متوسط
تخم مرغ 3 عدد بزرگ
خیارشور 250 گرم
سس مایونز کم چرب به مقدار لازم
نخودفرنگی 100 گرم
هویج 1 عدد متوسط
کره 30 گرم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقدار لازم
دستورالعمل:
- برای تهیه ساندویچ الویه، ابتدا مرغها را آب پز کنید و به آب آن پیاز و نمک اضافه کنید و صبر کنید تا کامل بپزد.
- سپس سیب زمینی های پخته شده را حتما بعد از پوست گرفتن له کنید و کره هم به آن اضافه کنید. پس از آن مایونز کمی به سیب زمینی ها اضافه کنید.
- حالا کمی صبر کنید تا سیب زمینی سرد شود و بعد به آن روغن زیتون اضافه کنید. مقداری به مواد نمک بزنید و کنار بگذارید.
- در این مرحله ژامبون را خرد کنید.
- بعد هویج را آب پز کنید اما نباید زیاد نرم شود. بعد از این که هویج پخت، آن را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
- حالا مرغ را ریش ریش کنید و تخم مرغ آب پز را هم نگینی خرد کنید. پس از آن خیارشور را نگینی خرد کنید.
- در این مرحله روی سیب زمینی، مرغ ریش شده، هویج، خیارشور، تخم مرغ آب پز شده و ژامبون هم اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
- آب نخود فرنگی کنسروی را بگیرید و نخود فرنگی ها را هم به مخلوط اضافه کنید. سپس نصف مایونز را به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
- در آخر ادویه های مورد علاقه تان را به مواد الویه اضافه کنید و مزه کنید. اگر همه چیز خوب بود. لای نان باگت را باز کنید و از مواد الویه درون آن بریزید. ساندویچ شما آماده است، نوش جان.
طرز تهیه ساندویچ کالباس
مواد لازم:
کالباس 6 ورق برای یک ساندویچ
کره 25 گرم
سس مایونز 5/1 قاشق غذاخوری
خیارشور 3 عدد متوسط
نان ساندویچ
کاهو به مقدار لازم
سس گوجه فرنگی
دستور العمل:
- مقدار کمی از خمیر نان ساندویچی را خارج کنید و بعد روی نان کره ذوب شده بمالید.
- حالا ورق های کالباس را روی نان قرار دهید و دو برش خیارشور نیز روی نان قرار دهید.
- سپس کاهو را از به سه قسمت برش دهید و روی خیارشورها قرار دهید.
- وقتی همه مواد را درون نان گذاشتید، روی آن سس مایونز کم چرب و سس گوجه فرنگی بریزید. ساندویچ سرد شما آماده است. نوش جان!
![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | ![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | ![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
![]() مدیریت حرفه ای کافی شاپ | ![]() حقوقدان خبره | ![]() سرآشپز حرفه ای |
![]() | ![]() آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | ![]() |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰