انتقاد استاد حوزه از اقدامات نمایندگان مجلس
دیده بان ایران به نقل از صبح ما: حجت الاسلام والمسلمین فاضل میبدی با انتقاد از اقدامات نمایندگان مجلس یازدهم به خصوص طرح مربوط به اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری گفت: تجربه نشان داده است که هر دفعه جریانی به عنوان جریان انقلابی سر کار آمده، تحولاتی ایجاده کرده که به زیان کشور تمام شده
دیده بان ایران به نقل از صبح ما: حجت الاسلام والمسلمین فاضل میبدی با انتقاد از اقدامات نمایندگان مجلس یازدهم به خصوص طرح مربوط به اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری گفت: تجربه نشان داده است که هر دفعه جریانی به عنوان جریان انقلابی سر کار آمده، تحولاتی ایجاده کرده که به زیان کشور تمام شده است. نمونه بارز آن هم دولت آقای احمدی نژاد بود که به عنوان دولت انقلابی سرکار آمد و آن بلاها و مصیبتها را برای کشور درست کرد. ما هنوز هم مصیبتهای آن زمان را با خودمان می کشیم و کشور به سامان نرفته است.
او گفت: در رابطه با این مجلس هم از روز اولی که سر کار آمدند، همین وضعیت پیدا بود. البته من نمی خواهم به آنها توهین کنم و همه قابل احترام هستند، اما معمولا کسانی که برگزیده شدند، باب میل شورای نگهبان بودند و انسانهای فرهیختهای از فیلتر شورای نگهبان رد نشدند. طبیعی است که این مجلس نمی تواند گامهای مثبتی برای کشور بردارد. شعار این مجلس در روزهای اول، شعار اقتصادی بود. گفتند ما مشکلات را حل می کنیم و کارها انجام می دهیم، اما نه تنها حرکتی در جهت بهبود اقتصاد مردم انجام نشد، بلکه به نظرم گام هایی هم که برداشتند به سود کشور نبود. به ویژه قانونی که درباره مسئله برجام تصویب کردند.
مجلسی که در مقابل دنیا بایستد و بجنگد و هیچ تفاهمی نکند، موفق نمیشود
فاضل میبدی ادامه داد: حالا هم برای انتخابات ریاستجمهوری تلاش می کنند تا کسی را که به مذاق خودشان خوش میآید روی کار بیاورند. واقعا هیچ چشم انداز مثبتی در این کار نمیبینم. با این محدود کردنها و تنگ کردنِ عرصه بر دیگران برای کاندیدا کردنِ کسی که مدِنظر خودشان است، این کشور به ساحل نجات نمی رسد. قوانینی که مجلس میگذارد بسیار تنگنظرانه است و عرصه را بر اندیشمندان، نخبگان، خبرگان و فرهیختگان تنگ میکند و در نهایت فکر نمیکنم چیزی نصیب این ملت و کشور شود.
عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم گفت: این ها با شعار انقلابی روی کار آمدند، مجلسی که بخواهد در مقابل دنیا بایستد و بجنگد و هیچ تفاهمی نکند، موفق نمیشود. به هر حال ما چهل سال است که با این منطق و دست فرمان جلو رفتیم و به نقطه مثبتی هم نرسیده ایم. باید دست فرمان را تغییر داد. باید با منطق دیگری با دنیای امروز روبرو شد. به نظرم با این منطق که مثلا مجلس قانونی تصویب کند و بعد بگوید مرگ بر این و مرگ بر آن، انتظاری که ملت از این نظام و مجلس دارد برآورده نمیشود..
مجلس با کارهایی که انجام میدهد، مشروعیت نظام را زیر سوال میبرد
این استاد دانشگاه تأکید کرد: اگر اینگونه جلو برویم قطعا انتخابات آینده هم انتخابات خوبی نخواهد بود. زمانی که گروهی بخواهند، فرد مورد نظر خودشان روی کار بیاید، طبیعتا مردم دلزده و دلسرد می شوند و مانند انتخابات مجلس یازدهم، در انتخابات آتی هم مشارکت نمیکنند. مگر چند در صد از مردم در انتخابات مجلس شرکت کردند؟ به نظرم مجلس با کارهایی که انجام میدهد، مشروعیت نظام را زیر سوال میبرد.
فاضل میبدی در واکنش به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان در رابطه با وجود انتخابات آزاد در ایران و این گفته که «در هیچ جای دنیا به قاتلها و کلاهبردارها اجازه کاندیداتوری نمیدهند»، گفت: متاسفانه زمانی که به این حرفها گوش میدهم، فکر میکنم این افراد خدای نکرده به مردم دروغ میگویند و یا در توهم زندگی می کنند. بالاخره شما افراد لایقی را رد صلاحیت کرده اید که نه قاتل بودند، نه کلاهبردار و نه نامسلمان! وقتی امثال آقای هاشمی رفسنجانی از فیلتر شورای نگهبان رد نشدند و یا آقای سید حسن خمینی و دیگران، باید بگوییم آیا این ها هم قاتل و کلاهبردار هستند؟! یا مطابق با سلیقه سیاسی با آنها برخورد شده است؟
نشستن در چاردیواری کاخ شورای نگهبان و از توهمات حرف زدن مشکلی را حل نمی کند
میبدی گفت: به نظرم اعضای شورای نگهبان در توهم زندگی می کنند و متاسفانه پندار و یا توهم، جای قوه ادراک را گرفته است. واقعیت را نمی بینند. این جامعه در این چهل سال، هرچه جلوتر آمده قوانینش بیشتر، اما اقتصادش معیوب تر شده است! دائما قانون درست کردیم اما نه مسئله ارزی، نه اقتصادی و نه تورم حل نشده است. هیچ کدام از این مسائل حل نشده اند و اگر از جامعه آمار بگیریم، متاسفانه میبینیم که نارضایتی مردم نیز روز به روز بیشتر میشود. آنها باید به کف خیابان بیایند و خروجی کارهای خود را ببینند، اقتصاد و تورم را ببینند، به بازار بروند و معاملات را ببینند. اینکه در چاردیواری کاخ شورای نگهبان بنشینند و از توهمات خود حرف بزنند، مشکلی را حل نمی کند.
فاضل میبدی در رابطه با چشم انداز مشارکت مردم در انتخابات ۱۴۰۰ گفت: من فکر می کنم اینها دنبال مشارکت حداکثری نیستند. بلکه به دنبال این هستند که عدهای معدود از خودشان بیایند و رئیس جمهور را انتخاب کنند. اگر به دنبال مشارکت حداکثری بودند در انتخابات مجلس باید این کار را می کردند اما اینگونه نشد و در انتخابات آینده هم دارند محدودیت بیشتری درست می کنند تا انتخابات حداکثری صورت نگیرد.
مشارکت حداقلی باعثِ زیر سوال رفتنِ نظام در دنیا میشود
او گفت: مشارکت مردم در دوران آقای خاتمی و دوران آقای روحانی که انتخابات رقابتی بود، خوب بود. اما در این دوره اگر رقابتی نباشد و کسی نیاید و صرفا بخواهند یک جناح در عرصه سیاست فعالیت کند، فکر می کنم که مشارکت حداکثری صورت نخواهد گرفت. این موضوع باعثِ زیر سوال رفتنِ نظام در دنیا میشود و فشار بیرونیها را نیز بر ما بیشتر خواهد کرد. ممکن است بگویند شما انتخابات بیست و یا سی درصدی داشته اید و ما نمی توانیم با شما وارد معامله و گفت وگو شویم.
میبدی در پایان گفت: ایران زمانی می تواند بر سر میز مذاکره قوی تر ظاهر شود که پشتوانه ملت را با خود به همراه داشته باشد. پشتوانه ملت هم سر صندوق رای، خود را نشان می دهد. باید رقابت سالم وجود داشته باشد، نه اینکه صرفا گروهی بیاید و بخواهند با هم رقابت کنند. در هر صورت، فکر میکنم با این روشی که در پیش گرفته شده است، در انتخابات آتی مشارکت چندانی نخواهیم داشت.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :فاضل میبدی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰