امیدواری دانشمندان به تاثیر حداکثری واکسن کرونا
برترینها: پژوهشگرانی که در حال تحقیق بر روی توالی نوع وخیم بیماری ناشی از ویروس کرونا در سرتاسر جهان هستند، میگویند این توالی در سطحی دچار جهش نمیشود که به شکل چشمگیری آن را مرگبار کند. یافتههای این تیم کارکشته تحقیقاتی باعث امیدواری در این باره شده که وقتی واکسن بیماری کووید-۱۹ کشف شود، روی
برترینها: پژوهشگرانی که در حال تحقیق بر روی توالی نوع وخیم بیماری ناشی از ویروس کرونا در سرتاسر جهان هستند، میگویند این توالی در سطحی دچار جهش نمیشود که به شکل چشمگیری آن را مرگبار کند. یافتههای این تیم کارکشته تحقیقاتی باعث امیدواری در این باره شده که وقتی واکسن بیماری کووید-۱۹ کشف شود، روی بیشتر افراد موثر واقع شود.
دکتر وینیت منچری، متخصص همهگیری بیماریها در بخش پزشکی دانشگاه تگزاس در مصاحبه با ایندیپندنت گفت: «وقتی به توالیهای ژتنیکی موجود از سرتاسر جهان نگاه میکنید، آنچه میبینید این است که یک جهش مسلط وجود ندارد.»
او گفت: «خبر خوب این است که، چون جهش قابل ارزیابی نیست، میتوانیم نتیجه بگیریم که واکسن میتواند در مورد هرگونه توالی موجود موثر واقع شود.»
دکتر منچری ده سال است که روی ویروسهای کرونا تحقیق میکند، از جمله ویروس سارس. بیشتر تحقیقات او بر تعامل میان ویروسها و سیستم ایمنی میزبان تمرکز داشته است. او همچنین بر تهدید ویروسهای خفاش و آنچه که آن را قابل سرایت به انسان میکند تحقیق کرده است.
گروه تحقیقاتی او شاید در فهم بهتر انتشار ویروس مرگبار کرونا نقش حیاتی ایفا کند.
سازمان بهداشت جهانی میگوید دستکم ۲۰ نوع واکسن ویروس کرونا در جهان تولید شده است. اولین دور آزمایشی آن بر انسان، تحت مدیریت شرکت بیوتکنولوژی مدرنا، مستقر در بوستون در سیاتل آغاز شده است.
هرچند سرعت رسیدن واکسن به مرحله آزمایش تقریبا بینظیر بوده است، اما کارشناسان میگویند قرار گرفتن واکسن در دسترس عموم مردم، احتمالا حدود ۱۸ ماه طول میکشد.
به گفته دکتر منچری، برخی ویروسها میتوانند به داروها و واکسنها مقاوم باشند. اما یافتههای اولیه حاکی است که سرعت این مقاومت آنقدر نیست که میزان کشندگی ویروس کرونا را افزایش دهد. او گفت: «این خبر خوبی است.»
دکتر منچری افزود: «این گفته به این معنی نیست که چنین اتفاقی محال است، اما اگر بتوانیم واکسن یا داروی آن را تولید کنیم، میتوانیم بر اکثریت بزرگی از مردم در بیشتر زمانها موثر واقع شویم.»
دکتر منچری میگوید علیرغم آن که از سال ۲۰۱۰ بر روی ویروسهای کرونا کار و تحقیق میکند، اما میزان شیوع فعلی بیماری او را غافگلیر کرده است.
او گفت: «نمیدانم که آیا باید چنین میزان و سطحی از این وضع را پیشبینی میکردم یا نه. پیشبینی میکردم که در مقیاس کوچکتری رخ دهد، مانند انتشار اولیه سارس که هشت هزار نفر را مبتلا کرد و آن زمان شیوع چشمگیری بود.»
او گفت: «این شیوع از نظر نحوه سرایت و سرعت انتشار قابل توجه بود. انتظار داریم که اینجا ظرف کمتر از سه ماه، بیش از نیم میلیون مورد ابتلا داشته باشیم.»
شمار کلی موارد ابتلا به ویروس کرونا در سطح جهان احتمالا تاکنون از نیم میلیون نفر گذشته است. شمار موارد تایید شده ابتلا در جهان حدود ۴۵۰ هزار نفر اعلام شده، اما گفته میشود که بسیاری از افراد بدون آن که مورد آزمایش و ثبت قرار گیرند به آن مبتلا شدهاند.
ایالات متحده به سرعت در حال تبدیل شدن به کانون شیوع است. در این کشور حدود ۶۰ هزار نفر مبتلا به کووید-۱۹ تشخیص داده شدهاند، که یک مرض دستگاه تنفسی در نتیجه ابتلا به ویروس است و مشخصا سالمندان دارای بیماریهای زمینهای را هدف قرار میدهد. ویروس کرونا در آمریکا تاکنون دستکم ۸۱۲ نفر را کشته است.
منبع: independent
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :پیشگیری از کرونا ، داروی کرونا ، سلامت بدن ، کرونا ، واکسن کرونا ، ویروس کرونا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰