امسال واکسن روی ۱۳۳ داوطلب ایرانی آزمایش می‎شود

محمد حسین فلاح مهرآبادی، معاون تحقیقات و فناوری موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، پیش از ظهر امروز در آئین رونمایی از واکسن کووپارس و نشست خبری با اصحاب رسانه، در رابطه با توضیحات تکمیلی واکسن «کووپارس»، گفت: گام اول مطالعات واکسن تولید موسسه رازی را از میان گذراندیم و نمونه واکسن‌هایی که آماده

کد خبر : 18700
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۵
امسال واکسن روی ۱۳۳ داوطلب ایرانی آزمایش می‎شود



محمد حسین فلاح مهرآبادی، معاون تحقیقات و فناوری موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، پیش از ظهر امروز در آئین رونمایی از واکسن کووپارس و نشست خبری با اصحاب رسانه، در رابطه با توضیحات تکمیلی واکسن «کووپارس»، گفت: گام اول مطالعات واکسن تولید موسسه رازی را از میان گذراندیم و نمونه واکسن‌هایی که آماده تزریق به داوطلبان هستند به سازمان غذا و دارو ارسال شده است.

معاون تحقیقات و فناوری موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با اشاره به اینکه روتین مطالعات و پاسخگویی سازمان غذا و دارو سه هفته است، ادامه داد: با این تفاسیر سازمان غذا و دارو ظرف هفته آتی باید مجوز تست بالینی واکسن را صادر کنند.

این مقام مسؤول در خصوص انتخاب داوطلبین دریافت واکسن تزریقی و استنشاقی کرونا تولید موسسه رازی، اضافه کرد: در این راستا اقدامات لازم برای طراحی سایت فراخوان ثبت نام انجام شده است، فرم ثبت نام پس از تأیید سازمان غذا و دارو برای متقاضیان البرزی و تهرانی فعال خواهد شد.

برنامه ریزی برای انجام تست بالینی واکسن «کووپارس» در سه فاز

فلاح مهرآبادی با بیان اینکه تست بالینی واکسن کووپارس در بیمارستان رسول اکرم (ص) انجام خواهد شد، یادآور شد: شرایط هتلینگ برای ۱۳ داوطلبین در نظر گرفته شده است که سه ساعت پس از تزریق در آن اتاق مجهز استراحت می‌کنند سپس با توجه به اینکه واکسن نوترکیب است به مدت ۲۴ ساعت در یکی از بیمارستان‌هایی که شرایط مکفی را دارد مستقر و تحت نظر خواهند بود.

وی با اشاره به اینکه طبق پروتکل‌های اعلام این واکسیناسیون در سه دز انجام خواهد شد، گفت: در فاز اول ۱۳ داوطلب، فاز دوم ۱۲۰ نفر و در فاز سوم ۵۰۰ متقاضی واکسن را در سه دز متفاوت دریافت خواهند کرد؛ فاز دوم پس از ۲۳ روز از اجرای فاز اول تست بالینی انجام می‌شوند و متقاضیان تا ۱۴ روز به صورت شبانه روزی تحت نظر خواهند بود.

فلاح مهرآبادی در خصوص واکسن استنشاقی کووپارس بیان کرد: با توجه به اینکه راه انتقال ویروس کووید۱۹ از مجاری تنفسی است و واکسن‌ها فعلی نمی‌توانند زنجیره انتقال قطع کنند، این نوع از واکسن تولید شد تا متقاضیان ۵۰ روز بعد از تزریق واکسن این نوع را نیز دریافت کنند؛ البته این ملاحظه کاری و استفاده از هر دو نوع واکسن تنها در سال اول مصرف انجام خواهد شد.

این مقام مسؤول با اشاره اینکه برنامه ریزی‌های انجام شده بر این اساس بود که تا اسفند ماه بتوانیم به تولید انبوه برای نیاز کشور دست پیدا کنیم، افزود: در حال حاضر حدود یک سال فرصت نیاز است تا به این مرحله برسیم.

وی با اشاره به اینکه سازمان غذا و دارو ایران تاییدیه سازمان بهداشتی جهان را دارد، افزود: با مجوز سازمان غذا و دارو می‌توانیم پیش از سال ۱۴۰۰ تزریق به ۱۳۳ نفر از متقاضیان را داشته باشیم.

این مقام مسؤول در پایان با اشاره به حواشی موجود در فضای مجازی در خصوص واکسن‌های تولید داخل، گفت: تأمین زیرساخت‌های کافی برای تولید واکسن توسط دانشمندان داخلی و مجموعه موسسه رازی انجام شده است.

۲۳۵۲۳۱



لینک منبع :
هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.