محمدابراهیم لاریجانی ـ شهردار تنکابن ـ با اعلام این خبر به ایسنا گفت: هزینه پروانه ساختمانی برای تأسیسات گردشگری و به طور مثال یک هتل چهار یا پنجستاره گاهی به چند ده میلیارد تومان میرسد و اگر تغییر کاربری و یا سایر خدمات شهرسازی نیز نیاز شود، این رقم خیلی بیشتر هم خواهد شد که معمولا همان ابتدای کار، نقدینگی سرمایهگذاران را میبلعد.
او افزود: در راستای حمایت از توسعه زیرساختهای گردشگری، در دفترچه عوارض محلی شهر تنکابن که به تصویب شورای شهر رسیده است و پایه و ملاک اخذ هرگونه عوارض توسط شهرداری تنکابن است، تعرفه تمام ساختوسازها و صدور پروانه ساختمانی برای تأسیسات با کاربری گردشگری اعم از هتل و سایر مراکز اقامتی، اسکلههای تفریحی، مراکز پذیرایی و هر آنچه در قانون صنعت گردشگری کشور در فهرست تأسیسات گردشگری قلمداد میشود، پس از تأیید و صدور موافقت اصولی قانونی توسط وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، صفر در نظر گرفته شده است.
شهردار تنکابن همچنین از تسری این سیاست در حوزه میراث فرهنگی و صنایع دستی خبر داد و گفت: ساخت کارگاهها و فروشگاههای صنایع دستی و یا مرمت ابنیه تاریخی و هرگونه مرمت و عملیات ساختمانی که به احیای بافت تاریخی و یا ترویج صنایع دستی مرتبط باشد و به این دو حوزه کمک کند نیز معاف از عوارض است. .
لاریجانی همچنین از آمادهسازی ۲۱ بسته و فرصت سرمایهگذاری در حوزههای تفریحی و توریستی شهر تنکابن خبر داد و افزود: این بستههای سرمایهگذاری در منطقه تنکابن در نمایشگاههای آتی عرضه میشود.
تنکابن یا شهسوار، چهارمین شهر بزرگ استان مازندران، در همسایگی رامسر و چالوس قرار دارد و پرجمعیتترین شهرستان غرب استان مازندران به شمار میآید و جنگلهای دوهزار و سههزار شاخصترین جاذبه گردشگری این منطقه است.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰