به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از روابط عمومی المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران، مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در مراسم اختتامیه این رویداد فرهنگی-تربیتی، برگزاری این رویداد را جشن فیلمسازی نوجوانان دانست و گفت: چهار سال پیش و همزمان با شیوع بیماری کرونا، سینمای کودک و نوجوان کمی نحیف شد، اما پایان آن شیرین و امیدبخش بود، چراکه با گذر از این دوران و همچنین برگزاری رویداد به شکل فعلی، همه قهرمان محسوب میشوند.
مجید زینالعابدین در ادامه اظهار کرد: همدلی میان سازمان سینمایی، بنیاد سینمایی فارابی و شهرداری اصفهان در تابستان سال ۱۴۰۲ جشنواره بین المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان را احیا کرد، بهطوریکه تعدادی از فیلمهای این جشنواره به جشنواره فیلم فجر هم راه یافت؛ در حالیکه معمولا این مسیر معکوس است.
وی با اشاره به برگزاری پرصلابت و امیدوارانه سیوپنجمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، ادامه داد: این قصه با ساخت فیلمهای خوب برای بچهها آغاز شد و با استقبال خانوادهها، سینما رونق گرفت. اما این کار بزرگ هنوز کامل نبود و گام دوم این بود که خود نوجوانان بتوانند فیلم بسازند تا مسیر خوداتکایی، ایدهپردازی و تولید فیلم را یاد بگیرند و آنچه در ذهنهای خلاقشان است را به بزرگترها نشان دهند.
زینالعابدین ضمن تقدیر از مدیر هفتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران گفت: این المپیاد پس از چند سال به صورت حضوری و مستقل از جشنواره فیلم کودک برگزار شد تا بیشتر دیده شود. بیش از ۱۲۰۰ اثر از ۲۸ استان کشور به دبیرخانه المپیاد رسید و در ادامه، ۶ تیم راهیافته به مرحله پایانی تلاش کردند مسیر فیلمسازی را بیاموزند، از اینرو امیدواریم در سالهای پیش رو، فیلمهای جشنواره بینالمللی کودکان و نوجوانان را آثار همین نوجوانان شکل دهد.
وی ضمن اشاره به جلسه سیاستگذاری جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان که با حضور شهردار اصفهان در روز اختتامییه هفتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان برگزار شد، اذعان کرد: برگزاری موفق این رویداد، مسیر بزرگ اندیشیدن را به نوجوانان نشان داد و امیدوارم ستاد اجرایی المپیاد فیلمسازی بتواند با همکاری تمامی بخشها از جمله بنیاد سینمایی فارابی و شهرداری اصفهان، در سال آینده جشنواره پرشورتری را برگزار کند.
مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی همچنین از تمام اعضای هیئتانتخاب، هیئتداوران و مربیان هفتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران تشکر کرد و ضمن اشاره به افتخارات کسبشده توسط آنان، همکاریشان با این المپیاد را نشان از اهمیت آنان به تربیت نسل آینده فیلمساز ایران دانست.
۵۷۵۷
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰