به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس این آمار بیشترین افزایش قیمت در اسفند ماه ۱۳۹۹ مربوط به برنج پاکستانی باسماتی بوده که قیمت آن با ۱۱۳.۶ درصد افزایش از ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان در اسفند سال ۱۳۹۸ به ۲۴ هزار و ۶۰۰ تومان در ماه مشابه سال قبل رسیده است. قیمت برنج تایلندی نیز در این مدت با ۱۱۱.۱ درصد افزایش قیمت، از ۷۴۰۰ به ۱۵ هزار و ۷۰۰ تومان رسیده است.
البته قیمت برنجهای داخلی طارم اعلا و داخلی هاشمی درجه یک نیز در این مدت به ترتیب ۴۶.۲ و ۴۳.۵ درصد افزایش داشته و در اسفند ۱۳۹۹ به حدود ۳۴ هزار و ۳۰۰ تومان، ۳۳ هزار و ۴۰۰ تومان رسیده است.
قیمت گوشت مرغ هم با ۸۷ درصد افزایش از ۱۲ هزار و ۷۰۰ تومان در اسفند سال ۱۳۹۸ به حدود ۲۳ هزار و ۸۰۰ تومان در اسفند سال ۱۳۹۹ رسیده است.
سال گذشته قیمت مصوب مرغ در ستاد تنظیم بازار دو بار افزایش یافت و در نهایت قیمت مصوب آن ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان شد، اما در اسفندماه قیمت هر کیلو گوشت مرغ به بیش از ۴۰ هزار تومان هم رسید. در نهایت با وجود اینکه دبیر ستاد تنظیم بازار اعلام کرده بود قیمت مصوب مرغ تا پایان ماه رمضان تغییر نمیکند، دوازدهم فروردین ماه قرارگاه ساماندهی مرغ کشور به ریاست وزیر جهاد کشاورزی و با حضور نمایندگانی از ارگانهای مختلف از جمله قوه قضاییه و وزارت صمت در آخرین جلسه خود مسئول ساماندهی تولید گوشت مرغ شد و در اولین جلسه کاری خود نرخ مصوب مرغ را ۴۵۰۰ تومان افزایش داد. بر این اساس حداکثر قیمت مصوب مرغ گرم برای مصرف کننده کیلویی ۲۴ هزارو ۹۰۰ تومان تعیین شده است.
قیمت شکر سفید و شکر ۹۰۰ گرمی نیز در اسفند سال ۱۳۹۹ به ترتیب ۷۲.۱ و ۷۴.۷ درصد نسبت به ماه مشابه سال ۱۳۹۸ افزایش یافته است؛ بهطوریکه قیمت هر کیلوگرم شکر سفید و هر بسته ۹۰۰ گرمی شکر در اسفند ۱۳۹۹ به حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است.
در این میان کمترین افزایش قیمت مربوط به گوشت گوساله و گوسفندی است که قیمت هر کیلو از این دو محصول با ۴۵.۲ و ۴۰ درصدافزایش قیمت در اسفند ۱۳۹۹ به حدود ۱۰۸ هرار تومان و ۱۲۴ هزار تومان رسیده است. قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی و گوساله در ماه مشابه سال ۱۳۹۸ حدود ۷۴ هزار تومان و ۸۹ هزار تومان بوده است.
بررسی قیمت این اقلام اساسی طی یک ماه نیز نشان میدهد به جز برنج تایلندی با کاهش ۱.۸ درصدی، قیمت همه اقلام یاد شده در اسفند ۱۳۹۹ نسبت به ماه قبل از آن افزایش یافته و میزان افزایش قیمتها طی یک ماه هم بین ۱.۱ درصد (برنج پاکستانی) تا ۱۳.۸ درصد (شکر بسته بندی) بوده است.
۲۲۳۲۲۹
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰