افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟-راهبرد معاصر

[ad_1] به گزارش راهبرد معاصر، محمد فربد سخنگوی انجمن صنایع لبنی گفت: بنابر آمار گمرک در ۹ ماهه امسال ۴۶۰ هزار و ۹۹۶ تن محصولات لبنی به ارزش ۷۴۷.۲ میلیون دلار به ۳۷ کشور دنیا صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی ۱۳ درصد و ارزشی ۳۶ درصد رشد داشته

کد خبر : 547805
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 21 ژانویه 2025 - 4:59
افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟-راهبرد معاصر

[ad_1]

افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟

به گزارش راهبرد معاصر، محمد فربد سخنگوی انجمن صنایع لبنی گفت: بنابر آمار گمرک در ۹ ماهه امسال ۴۶۰ هزار و ۹۹۶ تن محصولات لبنی به ارزش ۷۴۷.۲ میلیون دلار به ۳۷ کشور دنیا صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی ۱۳ درصد و ارزشی ۳۶ درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت ندارد، افزود: از ابتدای سال تاکنون ۲ بار افزایش قیمت لبنیات در چارچوب ضوابط و مقررات داشتیم و فراتر از آن هیچ گونه افزایش قیمتی رخ نداده است.

فربد ادامه داد: بررسی‌های میدانی از میادین میوه و تره بار شهرداری نشان می‌دهد که پنیر ۵۴ هزارتومانی، شیر ۲۹۸۰۰ تومانی و سایر اقلام تنظیم بازاری وجود دارد.

سخنگوی انجمن صنایع لبنی افزود: ۴ قلم محصولات لبنی با نرخ مصوب داریم که تغییر قیمتی از مهرماه به بعد اعمال نشده است و مابقی اقلام گروه ۴ کالایی در چارچوب ضوابط، هر شرکتی مجاز به تعیین قیمت بوده است، براین اساس امسال در مجموع طی ۲ نوبت مجموعا ۳۰ درصد افزایش قیمت داشتیم که یکبار مربوط به مرداد و شهریور تا حدود ۱۶ درصد و دیگری مهرماه حدود ۱۴ درصد بوده است.

به گفته وی، در اقلامی که در گروه ۴ کالایی هستند، نمی‌توان تولیدکننده را مکلف به اعمال قیمت یکسان کرد، اما مشتری حق انتخاب دارد برحسب برند‌های مختلف قیمت‌های متفاوت را دارد. به عنوان مثال یکی از برند‌های لبنی پنیر کاکائویی زده است درحالیکه در سابقه تولید پنیری با این مشخصات نبوده است و ممکن است افراد خوششان بیاید و بخرند، اما ملاک ما برای ارزیابی قیمت نیست.

فربد سرانه مصرف را بر پایه شیر ۷۰ کیلو اعلام کرد و گفت: از این میزان کره حداکثر نیم درصد سرانه مصرف را تشکیل می‌دهد که براین اساس نقش اساسی در سبد مصرفی ندارد. اما به طور کلی تخلف و گرانفروشی مشاهده نمی‌شود./ باشگاه خبرنگاران 

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.