افزایش قیمت فلزات گرانبها با عقبنشینی دلار و اوراق / فلز زرد تحت تاثیر بازارهای خارجی
هوشمند نیوز – اکرم شعبانی؛ اگرچه معاملات در روز گذشته روند صعودی داشت اما صعود چشمگیری به ثبت نرسید چرا که معاملهگران در انتظار یک حرکت جدید برای بازار فلزات گرانبها هستند. بر این اساس روز گذشته طلای آتی دسامبر با ۴.۷۰ دلار افزایش به قیمت ۱۷۹۸.۱۰ دلار در هر اونس و نقره آتی دسامبر در
هوشمند نیوز – اکرم شعبانی؛ اگرچه معاملات در روز گذشته روند صعودی داشت اما صعود چشمگیری به ثبت نرسید چرا که معاملهگران در انتظار یک حرکت جدید برای بازار فلزات گرانبها هستند. بر این اساس روز گذشته طلای آتی دسامبر با ۴.۷۰ دلار افزایش به قیمت ۱۷۹۸.۱۰ دلار در هر اونس و نقره آتی دسامبر در بازار کومکس نیویورک با ۰.۱۱۲ دلار در هر اونس به قیمت ۲۴.۲۰ دلار در هر اونس معامله شد.
در بازارهای کلیدی خارجی شاخص دلار آمریکا روند کاهشی در پیش گرفت. قیمت نفت خام هم نسبت به روزهای گذشته کاهشی شد و هر بشکه نفت خام به قیمت ۸۲.۵۰ دلار معامله شد. همچنین بازده اوراق قرضه ده ساله خزانهداری ایالات متحده نیز با در پیش گرفتن روند کاهشی به محدوده ۱.۵۹۳ درصدی رسید.
بازارهای جهانی سهام روز گذشته عمدتا روند کاهشی داشتند. در ایالات متحده اما هر از سه شاخص اصلی، دو شاخص داو جونز و اساندپی روند نزولی داشته و شاخص نزدک بدون تغییر نسبت به معاملات روز گذشته بسته شد. این در حالی است که شاخصهای سهام نسبت به پایینترین سطح خود در ماه اکتبر، روند صعودی چشمگیری داشتهاند. به نظر میرسد خوش بینی معاملهگران و سرمایهگذاران از انتشار گزارش درآمد سه ماهه سوم شرکتها باشد که از دو هفته قبل تاکنون ادامه یافته است. با این حال به زعم بسیاری از تحلیلگران، کاهش رشد اقتصادی چین به عنوان دومین اقتصاد بزرگ جهان با فشار بیش از حد بخش مسکن و احیای موارد ابتلا به کووید – ۱۹ در برخی از بخشهای این کشور و همچنین بحران انرژی که باعث کمبود مواد خام کلیدی شده است، میتواند بر روند حرکت بازارهای مالی تاثیرگذار باشد.
همچنین در اخبار دیگر، تنشها میان ایالات متحده و چین در اواسط هفته پس از انتشار گزارشهایی مبنی بر ممنوعیت فعالیتهای تجاری چاینا تلکام بزرگترین اپراتور مخابراتی چین در ایالات متحده، به شدت افزایش یافته است.
(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت طلا)
از دیدگاه فنی، روند صعودی معاملات آتی طلای دسامبر همچنان از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. این در حالی است که روند صعودی چهار هفتهای هم در نمودارهای میلهای روزانه مشهود است. هدف بعدی صعودی قیمت طلا دستیابی به سطح مقاومت و بالاترین سطح قیمت معاملات ماه سپتامبر یعنی ۱۸۳۶.۹۰ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمتها رسیدن به زیر سطح حمایتی ۱۷۵۰ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست طلا در بالاترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۱۸۰۰ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم در بالاترین سطح قیمت معاملات هفته یعنی ۱۸۱۱.۵۰ دلار در هر اونس است. سطح حمایتی نخست طلا در پایینترین سطح قیمت معاملات هفته یعنی ۱۷۸۳ دلار در هر اونس و سطح حمایتی دوم ۱۷۷۵ دلار در هر اونس عنوان شده است.
(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت نقره)
روند صعودی معاملات آتی نقره دسامبر از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. قیمتها در نمودارهای میلهای روزانه در یک روند صعودی چهار هفتهای قرار دارند. هدف بعدی صعودی قیمت نقره دستیابی به سطح مقاومت ۲۵ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمتها رسیدن به زیر سطح حمایتی ۲۲.۵۰ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست نقره در بالاترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۲۴.۳۳ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم در بالاترین سطح قیمت معاملات هفته یعنی ۲۴.۶۹۵ دلار در هر اونس مشاهده شده است در حالی که سطح حمایتی نخست طلا بر روی پایینترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۲۳.۹۰۵ دلار در هر اونس و سطح حمایتی دوم بر روی ۲۳.۶۱۵ دلار در هر اونس قرار گرفته است.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :اکرم شعبانی ، طلای جهانی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰