به گفته مدیر بخش همکاریهای بینالمللی توریستی در مسکو در سال ۲۰۲۲، ۲۰ هزار و ۵۰۰ نفر ایرانی به روسیه سفر کردهاند.
یولیا سوندیکوا، مدیر بخش همکاریهای بینالمللی توریستی در مسکو، که همراه هیئت گردشگری روسیه با هدف تبادل گردشگر و ترغیب ایرانیها برای سفر به روسیه، به ایران آمده بود، درباره جریان گردشگری بین دو کشور، اظهار کرد:
ما ظرفیت زیادی را در ایران میبینیم. مقایسه سال ۲۰۲۱ با ۲۰۲۲ نشان میدهد، در سال ۲۰۲۱ تعداد گردشگران ایرانی در روسیه زیاد نبود، اما تعداد آنها در سال ۲۰۲۲ به حدود ۲۰ هزار و ۵۰۰ نفر رسید و این عدد قابلتوجه است.
او اضافه کرد:
اگر با ترکیه و هند مقایسه کنید که هر یک از این کشورها بهتنهایی بیش از ۳۰ هزار نفر مسافر را به روسیه فرستاده بودند، تعداد توریستهای ایرانی در روسیه نیز قابلتوجه است. ایران در حال حاضر پس از ترکیه و هند بیشترین تعداد گردشگر را در روسیه دارد.
مدیر بخش همکاریهای بینالمللی توریستی در مسکو همچنین از افزایش ماندگاری مسافران ایرانی در روسیه خبر داد و گفت:
در سال ۲۰۲۱ اگر میانگین اقامت توریستهای ایرانی در روسیه سه تا چهار روز بود، در سال ۲۰۲۲ میانگین اقامت گردشگران و مسافران ایرانی در روسیه به ۱۰ روز رسید.
«سوندیکوا» جریان سفر بین دو کشور را نیز رو به رشد دانست و اعلام کرد:
سفر هیئتهای تجاری بین دو کشور بهشدت زیاد شده است.
او درباره لغو روادید بین ایران و روسیه که بر اساس توافق دو کشور قرار بود اجرا شود، گفت:
ما در این زمینه دائما سعی میکنیم با همکارانمان صحبت کنیم و تمام تلاشمان را میکنیم این توافق سریعتر به نتیجه برسد. تمام اطلاعات و مذاکرات انجام شده در اختیارمان قرار داده شده و ما هر روز در این زمینه بحث میکنیم که کجاها و در چه زمینههایی میتواند کمک کند. ما امیدواریم این مذاکرات بهزودی به نتیجه برسد و شاهد حجم زیادی از سفر بین دو کشور باشیم. پیشبینی میکنیم با لغو روادید در سفرهای گروهی، حجم توریستها دو تا سه برابر خواهد شد.
مدیر بخش همکاریهای بینالمللی توریستی در مسکو بیان کرد:
هدف اصلی از سفر این هیئت، اعلام آمادگی به همکاران ایرانی بود و اینکه نشان دهیم شرکتهای روس آمادهاند هر نوع خدمات و کمکی را انجام دهند تا مسیر توریستی بین دو کشور به جریان افتد.
«سوندیکوا» همچنین گفت:
ما با چمدانی از دانش به روسیه برمیگردیم. روال اینگونه است که هنگام سفر به کشور دیگر باید اطلاعاتی را جمعآوری کنیم و معمولا ذهنیتمان در خصوص آن کشور تغییر میکند. درباره ایران هم همین طور است، یعنی وقتی برگشتیم درباره ایران توضیحات و حرفهای بیشتری خواهیم داشت.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰