عطا حسنپور امروز دوشنبه ۱۹ تیرماه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: با توجه به ظرفیتهای تاریخی، طبیعی و فرهنگی روستاهای لرستان و به منظور توسعه صنعت گردشگری، به دنبال افزایش روستاهای هدف گردشگری با رویکرد توزیع عادلانه شهرستانی هستیم.
وی ادامه داد: در نظر داریم با پیگیریها در سطح وزارتخانه و تهیه و ارائه مستندات، برای شهرستانهای تازه تاسیس استان نظیر چگنی، رومشگان و شهرستانهای فاقد روستاهای هدف گردشگری از جمله کوهدشت، دلفان و سلسله، روستاهای هدف گردشگری جدید با توجه به ظرفیتهای طبیعی و تاریخی این مناطق تعریف کنیم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی لرستان با بیان اینکه مهمترین محورهای مورد تاکید برای توسعه گردشگری روستایی، برخورداری از ظرفیتهای گردشگری با محوریت پتانسیلهای تاریخی و طبیعی است، خاطرنشان کرد: بر این اساس۳۰ روستای لرستان دارای پتانسیل قرار گرفتن در فهرست روستاهای هدف گردشگری هستند.
حسنپور ادامه داد: در همین راستا ایجاد زیرساختهای گردشگری نظیر راه دسترسی، گاز، آب، برق و مخابرات و پیگیری برای صدور مجوز فعالیت نظیر ایجاد اقامتگاه بومگردی، سفرهخانه سنتی و… برای این روستاها جهت ارائه خدمات مناسب به گردشگران در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی لرستان، تصریح کرد: تمامی فعالیتهای مربوط به زیرساختهای گردشگری در روستاها با اولویت مردم جوامع محلی و بخش خصوصی، در دستور کار قرار دارد.
او اضافه کرد: برگزاری دوره توانمندسازی گردشگری در حوزههای اقامت، پذیرایی، آداب مهماننوازی و… توسط کارشناسان گردشگری و نیز برگزاری دورههای کوتاه مدت آموزش صنایع دستی در روستاهای هدف گردشگری از مهمترین اقدامات آموزشی و ترویجی در سطح این روستاهاست.
حسنپور یادآور شد: در حال حاضر روستاهای بیشه، رباط نمکی، سنگتراشان، گوشه شهنشاه و چنارگریت در شهرستان خرم آباد، روستاهای ونایی و دهکرد در شهرستان بروجرد، روستای ولیعصر در پلدختر، روستاهای امامزاده قاسم و کمندان در ازنا، روستای گایکان در الیگودرز و روستای سراوند در دورود، روستاهای هدف گردشگری لرستان هستند.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰