به گزارش هوشمند نیوز، دکتر حسین فرشیدی با بیان اینکه مراکز سراج با هدف ارتقای شاخص بهره مندی عادلانه از خدمات سلامت روان و مراقبت های اجرایی و کاهش اختلالات روانپزشکی، فعال می شوند، اظهار داشت: برنامه وزارت بهداشت این است که تا پایان سال جاری تعداد مراکز سراج در کشور به ۱۰۰ مرکز برسد.
وی ادامه داد: بر این اساس هر دانشگاه علوم پزشکی در سطح کشور باید حداقل یک مرکز سراج داشته باشد البته در برخی دانشگاهها و استانها هم چندین مرکز سراج فعالیت خواهند داشت تا دسترسی مردم به این خدمات، افزایش یابد.
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، ۹۶۹ پروژه حوزه بهداشت در سراسر کشور، افتتاح شده و می شود، گفت: بسیاری از این پروژه ها در سفر وزرا و مقامات کشوری و وزارت بهداشت به استانها از جمله در چهار سفر وزیر بهداشت در دهه مبارک فجر به هرمزگان، خراسان جنوبی، خوزستان و سیستان و بلوچستان افتتاح شد.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، فرشیدی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه بین معاونت های توسعه مدیریت و منابع و همچنین بهداشت وزارت بهداشت برای ساخت ۴۰۴۰ پروژه بهداشتی تا پایان دولت سیزدهم، ابراز امیدواری کرد که این تعداد پروژه که بیش از نیمی از آن تکمیل و افتتاح شده، تا سال آینده تکمیل شود.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰