جعفری در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه محوطه باستانی ریوی یک شهر تاریخی و محل استقرار در دوره های هخامنشی، اشکانی و ساسانی بوده است، اظهار کرد: این منطقه ۳ هزار و ۷۰۰ سال گذشته مورد توجه و محل استقرار در دشت سملقان بوده است.
وی افزود: مهمترین دوره زندگی در این محوطه تاریخی به دوره هخامنشی تا دوره ساسانی یعنی یک هزار و ۷۰۰ تا ۲ هزار و ۵۰۰ سال گذشته می رسد.
جعفری ادامه داد: برای خرید تابلوهای معرفی نیاز به اعتبار ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومانی داریم و این موضوع یکی از ضروریات محوطه تاریخی برای عید نوروز امسال است.
وی با بیان اینکه طی امسال برنامه نوروزگاه در این محوطه باستانی برگزار خواهد شد و پذیرای گردشگران خواهیم بود، گفت: یکی از مهمترین زیرساخت هایی که باید تا آن زمان ایجاد شود، راه دسترسی است.
این مقام مسئول تصریح کرد: راه دسترسی در این محوطه ساخته شده اما به واسطه فعالیت کوره های آجرپزی باید راه های مذکور ساماندهی شوند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۱۰ فصل از کاوش ها در این منطقه انجام شده است، گفت: طی این دور از کاوش انجام شده بخشی از محدوده کاخ، بخشی از قلعه دوره هخامنشی و بنای خزانه در دوره هخامنشی به محدوده های کشف و بیرون آورده شده، اضافه و مرمت شد.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰