همچنین نمیدانیم که چنین سلاحی به چه نیرویی نیاز دارد. اما نیروی مورد نیاز فرای مایکروویو میتواند معیار مناسبی برای تخمین نیروی این سلاح فرضی باشد. برای تامین نیروی مورد نیاز این سلاح میتوان از ژنراتور گازسوز یا از باتری استفاده کرد. اگر برای تولید نیروی مورد نیاز سلاح مایکروویوی قابل حمل فرضی از باتری استفاده کنیم، به ۲۰۰ باتری مشابه باتریهای لپتاپ نیاز خواهیم داشت.
برد چنین سلاحی به طول موج اشعه، فرکانس آن (پالسی یا پیوسته)، همترازی امواج و همترازی مواد بین سلاح و هدف بستگی دارد – بردی که به جای هزاران فوت باید دهها فوت به هدف نزدیک باشد.
این سلاح، چه نیروی مورد نیازش با گاز تأمین شود و چه با باتری، در خودروهای ون و البته داخل هر ساختمانی جای خواهد گرفت. اما با وجود تمام این ویژگیها،استفاده نامحسوس از آن برای هدف گرفتن افراد دشوار است.
این گزارش ادعا می کند اگر چنین سلاحی وجود داشته باشد، روسها نخستین مظنونین استفاده از آن هستند. نویسنده با اتهام زنی به روس ها مدعی شد که ارتش روسیه نیز در پی دستیابی به اشعه مرگ بوده و روسها در طول جنگ سرد سفارت آمریکا را در حمامی از مایکروویوها غرق کردند. دیپلماتها و کارکنان اطلاعاتی آمریکا نیز اهداف احتمالی این حملات هستند. اما هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد روسها چنین سلاحی دارند.
البته به ما گفته شده است که چنین سلاحی طبقهبندیشده خواهد بود. مارک زاید، وکیل قربانیان سندروم هاوانا، مدعی است که اطلاعات دولت آمریکا در این زمینه بیش از چیزی است که اجازه انتشارش را داده است.
شاید این ادعا درست باشد اما مخفی نگه داشتن تولید چنین سلاحی بسیار دشوار است. چرا که ارتشها و صنایع وابسته اغلب به نوآوریهایشان افتخار و آن را علنی میکنند.
مدارک مربوط به تاثیرات مایکروویوی سندروم هاوانا بسیار ضعیف هستند. در این زمینه هیچ توضیحی پیرامون چگونگی کارکرد این سلاح فرضی ارائه نشده است. هیچ سندی وجود ندارد که نشان بدهد کدام کشور این سلاح را تولید کرده است. ادعاهای نامعمول نیازمند مدارک نامعمول هستند و هیچ مدرکی از وجود چنین سلاح مرموزی حمایت نمیکند.
به گزارش خبرآنلاین، در سال ۲۰۱۷، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که دهها دیپلمات این کشور فعال در سفارتهای آمریکا در کوبا، چین و روسیه در سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ از بابت وسیله مرموز صوتی دچار آسیب شدهاند که به “سندروم هاوانا” موسوم شد و چندین کارمند به مشکلات شنوایی و آسیبهای احتمالی مغزی دچار شدند.
حملات احتمالی تابشی که به ظاهر کارمندان آمریکایی خارج از کشور را در سالهای گذشته تحت تاثیر قرار داده، باعث شده تا آنها بیمار شوند و مشکلات تعادلی برای آنها به وجود بیاید. همین مساله باعث شد تا سرویس امنیت دیپلماتیک وزارت خارجه، موسسان ملی بهداشت و مراکز کنترل و پیشگیری از بیماریها، اف.بی.آی، ارتش و سیا وارد عمل شده و درباره آنها تحقیق کنند.
نخستین بار این رویداد در ۲۰۱۷ و با گزارشهایی افشا شد که مدعی شدند اواخر ۲۰۱۶ دیپلماتهای آمریکایی و سایر کارمندان دولتی ساکن هاوانا، کوبا صداهایی عجیب شنیده و احساسات فیزیکی عجیبی را تجربه کردهاند که باعث مشکلات و تغییرات شنوایی، تعادل و ادراک آنها شده است.
این نشانهها با آسیبهای خفیف مغزی نظیر ضربه مغزی تطابق داشته است.
310 310
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰