اسرائیل آماده حمله شد!
به گزارش هوشمند نیوز به نقل از مهر، خبرنگار نظامی سازمان رادیو و تلویزیون رژیم اسرائیل اعلام کرد که این رژِم در حال آماده شدن برای انجام چهارمین حمله علیه یمن و در عین حال توسعه بانک اهداف در یمن است. پس از حملات موفق یمن به قلب اراضی اشغالی که آخرین مورد آن ضربه
![اسرائیل آماده حمله شد! اسرائیل آماده حمله شد!](https://shmi.ir/wp-content/uploads/2024/12/1735078518_اسرائیل-آماده-حمله-شد-300x190.jpg)
به گزارش هوشمند نیوز به نقل از مهر، خبرنگار نظامی سازمان رادیو و تلویزیون رژیم اسرائیل اعلام کرد که این رژِم در حال آماده شدن برای انجام چهارمین حمله علیه یمن و در عین حال توسعه بانک اهداف در یمن است.
پس از حملات موفق یمن به قلب اراضی اشغالی که آخرین مورد آن ضربه موشکی بامداد امروز به تلآویو بود، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از مسئولان امنیتی این رژیم نوشت:« ما برای انجام حمله دیگری علیه یمن آماده میشویم و این بار تلاش خواهیم کرد کشورهای دیگر را در این حمله مشارکت دهیم.»
رادیو و تلویزیون اسرائیل افزود:« ما پیامی به آمریکاییها مخابره کردیم مبنی بر اینکه حملات علیه حوثیها افزایش خواهد یافت.»
این رسانه صهیونیستی به نقل از منابع خود تصریح کرد:« اسرائیل همچنین پیامی به ائتلاف بین المللی ارسال و در آن تاکید کرده است که حملات حوثیها بات منطقه را تهدید میکند.»
![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | ![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | ![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
![]() مدیریت حرفه ای کافی شاپ | ![]() حقوقدان خبره | ![]() سرآشپز حرفه ای |
![]() | ![]() آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | ![]() |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰