پرویز رمضانی در نشست با خبرنگاران عنوان کرد: در مجموع ۴۱۹ موسسه تشخیصی درمانی در استان بوشهر طرف قرار داد بیمه سلامت است که خوشبختانه بالغ بر ۹۰ درصد از موسسات تشخیصی و درمانی موجود در سطح استان با ما قرارداد دارند.
این مسئول در رابطه با برنامه های اداره کل بیمه سلامت استان بوشهر در سال ۱۴۰۰ گفت: ما امسال بحث تکمیل و تداوم برنامه نسخه نویسی الکترونیکی را داریم که از دو طریق عقد قرارداد با تمام پزشکان و ایجاد دسترسی برای پزشکان غیر طرف قرار داد انجام میشود.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر اظهار کرد: برنامه مهم دیگر، کاهش کاربرد و حذف دفترچه کاغذی است که در سطح استان حدود ۷۰ هزار نفر در قالب این صندوق تحت پوشش هستند و از ابتدای اردیبهشت ماه چاپ این دفترچه را متوقف کردیم، بنابراین بیمه شدگان برای مراجعه به موسسات تشخیصی درمانی میتوانند خدمات را به صورت الکترونیک دریافت کنند و به هر دلیلی که امکان تجویز نسخه الکترونیکی وجود نداشته باشد، با درج کد ملی بر روی سربرگ نسخه، این خدمات در داروخانه ها به صورت بیمه ای برای بیمه شدگان ارائه میشود.
وی ادامه داد: از دیگر برنامه های سال ۱۴۰۰ استقرار سامانه های شهروند است که هر بیمه شده میتواند با مراجعه به سایت eservices.ihio.gov.ir سوابق بیمه خود را چک کرده و از طریق سامانه رسیدگی به شکایت به آدرس shekayat.ihio.gov.ir طرح شکایت نماید و موارد مشابه را از همین طریق پیگیری کنند.
رمضانی افزود: ما به موسسات تشخیصی درمانی وعده داده بودیم در صورتی که نسخه الکترونیک تجویز کنند و خدماتشان به شکل الکترونیک باشد، در پایان هر ماه مطالباتشان را پرداخت میکنیم و خوشبختانه در این زمینه همکاری های لازم انجام شد.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر خاطرنشان کرد: مورد مهمی که قبلا مطرح شده، بحث خرید دارو بود که بیمه شدگان ما در صورت مراجعه به داروخانه ها، اگر دارویی نیاز به تشکیل پرونده یا تحلیل داشت، باید به ادارات ما مراجعه میکرد و این یک مشکل بود اما در حال حاضر یک گروه تایید دارو به صورت غیر حضوری یا مجازی طراحی شده و خوشبختانه به صورت ۲۴ ساعته در اختیار داروخانه ها است.
وی توضیح داد: اگر بیمه شده ای مراجعه کند و نسخه او مشکلی داشته باشد، بلافاصله داروخانه در این گروه اعلام میکند و همکاران ما در این گروه رسیدگی میکنند.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰