مدیرعامل بورس اوراق بهادار تهران در پی کشف سکوهای استخراج ارزهای رمزنگاری شده در زیرزمین سازمان خود از سمت خود کناره گیری کرد. این رسوایی در حالی فاش شده است که گفته می شود در پی ترس از محدودیت های جدید در زمستان ، فعالیت های استخراج کنندگان رمزنگاری مجاز در ایران از سر گرفته
کد خبر : 111561
تاریخ انتشار : جمعه ۹ مهر ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۰
مدیرعامل بورس اوراق بهادار تهران در پی کشف سکوهای استخراج ارزهای رمزنگاری شده در زیرزمین سازمان خود از سمت خود کناره گیری کرد. این رسوایی در حالی فاش شده است که گفته می شود در پی ترس از محدودیت های جدید در زمستان ، فعالیت های استخراج کنندگان رمزنگاری مجاز در ایران از سر گرفته می شود.
مدیرعامل بورس اوراق بهادار ایران شغل خود را به دلیل استخراج غیرقانونی رمزنگاری تحت نظارت خود از دست می دهد
علی صحرایی ، مدیرعامل بورس اوراق بهادار تهران ، پس از کشف ماشین های استخراج ارزهای رمزنگاری شده در ساختمان تحت اشغال این سازمان ، استعفای خود را ارائه کرد. گزارش رسانه ها از عملیات معدنکاری غیرقانونی در دفاتر بازار در ابتدا توسط صرافی رد شد. فقط اعتراف کرد که “پروژه تحقیق و تحقیق” مربوط به خروج نقدینگی به دارایی های رمزنگاری شده در سال 2020 را آغاز کرده است.
بر اساس بیانیه دیگری ، به نقل از مشرق نیوز ، بازرسی داخلی به چندین دستگاه معدنکاری رسید که ظاهراً توسط بورس کار می کردند. “در طول تحقیقات ، ما متوجه شدیم که فعالیت به طور کامل در گزارشها و حسابهای شرکت ثبت نشده و افشا نشده است” ، در جزئیات اطلاعیه آمده است. با انتشار خبر این یافته ها در رسانه های ایران ، علی صحرایی به خبرگزاری ایسنا گفت:
برای ارائه فرصتی برای تحقیقات بیشتر در مورد استخراج ارزهای رمزنگاری شده در بورس و کمک به ثبات بازارها ، استعفای خود را به هیئت مدیره ارائه دادم که آن را پذیرفت.
با این حال ، به گزارش پرتال خبری ایران اینترنشنال ، خبرگزاری رسمی کشور ، ایرنا ، شرح متفاوتی از این رویدادها ارائه کرده است. گزارش آن درباره رسوایی معدن ، به نقل از نسخه انگلیسی زبان ، ادعا می کند صحرایی در واقع از سمت خود در بازار بورس اوراق بهادار تهران اخراج شده است.
گزارش ، مقامات ایرانی به کارگران مجاز اجازه می دهند تا فعالیت خود را از سر بگیرند
شورای ملی مقاومت ایران (NCRI) در وب سایت خود گزارش داد که شرکت تولید ، توزیع و انتقال برق ایران ، توانیر ، که در ابتدا وجود معدنچیان را تکذیب کرده بود ، از اظهار نظر بعدی خود پس از اظهارات علی صحرایی خودداری کرد. اعتقاد بر این است که سکوها از برق زیادی استفاده کرده اند و توانیر پس از عملیات سنگین معدنکاری غیرقانونی که عامل کمبود برق کشور در سال جاری بوده است ، ادامه داده است.
بر اساس داده های منتشر شده در ماه سپتامبر ، این ابزار بیش از 216،000 ماشین معدن را از بیش از 5300 مزارع رمزنگاری زیرزمینی توقیف کرده است. در طول تابستان فوق العاده گرم ، ایران با افزایش تقاضای برق برای تهویه مطبوع روبرو شد و مجبور شد با خاموشی در سراسر کشور مقابله کند. کسری قدرت ، مقامات را مجبور به کاهش مصرف کرد و استخراج کنندگان ارزهای رمزنگاری شده هدف قرار گرفتند. مزارع معدن مجاز نیز تحت ممنوعیت موقت حسن روحانی رئیس جمهور سابق در ماه مه تعطیل شد.
در ماه اوت ، توانیر اعلام کرد که با توجه به کاهش تقاضای برق در پاییز ، محدودیت ها برای معدنچیان رمزنگاری مجاز در 22 سپتامبر برداشته می شود. بر اساس گزارش ایران بین المللی مستقر در بریتانیا ، مقامات تهران اکنون به واحدهای معدنی دارای مجوز اجازه داده اند که فعالیت خود را از سر بگیرند. با این حال ، ممکن است ایران در ماه های سرد زمستان دوباره با کمبود برق مواجه شود و محدودیت های معدن را بازگرداند.
جمهوری اسلامی استخراج ارزهای رمزنگاری شده را در ژوئیه 2019 به عنوان یک فعالیت صنعتی قانونی به رسمیت شناخت و دولت برای شرکت های معدنی رژیم مجوز وضع کرد. مجوزها توسط وزارت صنعت ، معدن و تجارت صادر می شود. به گفته توانیر ، 56 مزارع مجاز استخراج رمزنگاری در مجموع به 400 مگاوات برق برای ضرب سکه های دیجیتالی نیاز دارند ، در حالی که ادعاهای آن مبنی بر مصرف معدنچیان غیرقانونی روزانه حدود 2000 مگاوات از سوی وزارت صنایع رد شده است.
آیا فکر می کنید بورس اوراق بهادار تهران در استخراج غیرقانونی ارزهای رمزنگاری شده مشارکت داشته است؟ نظرات خود را در مورد پرونده در قسمت نظرات زیر به اشتراک بگذارید.
اعتبار تصویر: Shutterstock ، Pixabay ، Wiki Commons
سلب مسئولیت: این مقاله فقط برای اهداف اطلاعاتی است. این یک پیشنهاد مستقیم یا درخواست پیشنهاد خرید یا فروش یا توصیه یا تأیید هرگونه محصول ، خدمات یا شرکت ها نیست. Bitcoin.com مشاوره سرمایه گذاری ، مالیاتی ، حقوقی یا حسابداری ارائه نمی دهد. نه شرکت و نه نویسنده آن به طور مستقیم یا غیرمستقیم در قبال هرگونه خسارت یا زیان ناشی یا ادعا شده ناشی از یا در ارتباط با استفاده یا تکیه بر هرگونه محتوا ، کالا یا خدمات ذکر شده در این مقاله ، مسئول نیستند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰