استخدام سرپرست تولید در واحد نان و کیک و شیرینی در تهران

[ad_1] استخدام سرپرست تولید در واحد نان و کیک و شیرینی در تهران انتشار در دوشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۱ محتوا گذار سی و یک دیروز نشان شده نشان کردن استخدام نان آوران سبوس شرکت نان آوران سبوس جهت تکمیل کادر اداری خود در استان‌ تهران از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید. سرپرست

کد خبر : 227953
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۱ - ۵:۰۸
استخدام سرپرست تولید در واحد نان و کیک و شیرینی در تهران

[ad_1]

استخدام سرپرست تولید در واحد نان و کیک و شیرینی در تهران



دیروز

نشان شده
نشان کردن

logo

استخدام نان آوران سبوس

شرکت نان آوران سبوس جهت تکمیل کادر اداری خود در استان‌ تهران از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید.

سرپرست تولید در واحد نان و کیک و شیرینی (کد شغلی: 3000)

استان
تهران

جنسیت
آقا، خانم

سابقه کار
مهم نیست

نوع همکاری
تمام وقت، دورکاری

شرایط احراز

  • مهندس صنایع غذایی و کشاورزی
  • سرپرست تولید خط نان و کیک و شیرینی
  • حداقل پنج سال سابقه کار
  • آشنایی کامل با فرآیند تولید و برنامه ریزی اولیه تولید
  • آشنایی با نرم افزار office به ویژه excel
  • ساکن غرب تهران

اطلاعات تماس

ایمیل

[email protected]

نان آوران سبوس
صنایع غذایی
نمایش آگهی های استخدامی

[ad_2]
#استخدام #سرپرست #تولید #در #واحد #نان #کیک #شیرینی #در #تهران

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.