از شکرک زدن شربت زعفران تا آشنایی با راه‌های جلوگیری از ایجاد آن

اتفاقاتی که رد پای آن‌ها را باید در مراحل تهیه شربت و مربا و میزان شکر به کار رفته شده برای تهیه آن‌ها پیدا کرد. اگر از آن دسته افرادی هستید که مدام به جست‌وجوی کسب تجربه‌های جدید همچون تهیه انواع شربت و مربای خانگی هستید و از طرفی ترس کپک زدن و یا شکرک

کد خبر : 246055
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۲
از شکرک زدن شربت زعفران تا آشنایی با راه‌های جلوگیری از ایجاد آن


اتفاقاتی که رد پای آن‌ها را باید در مراحل تهیه شربت و مربا و میزان شکر به کار رفته شده برای تهیه آن‌ها پیدا کرد. اگر از آن دسته افرادی هستید که مدام به جست‌وجوی کسب تجربه‌های جدید همچون تهیه انواع شربت و مربای خانگی هستید و از طرفی ترس کپک زدن و یا شکرک زدن آن‌ها را دارید، به شما توصیه می‌کنیم تا انتها با ما همراه باشید!‌

چرا شربت‌ها شکرک می‌زنند؟

عموما علت شکرک زدن شربت زعفران و سایر شربت‌های پرطرفدار، در مراحل تهیه این مواد نفهته شده است اما منظور از تاثیرگذاری مراحل تهیه شربت بر روی بالا رفتن احتمال شکرک زدن شربت چیست؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که هرچه مواد مورد استفاده برای تهیه شربت در مدت زمان کوتاه‌تری جوشیده و به غلظت مورد نظر برسند، احتمال شکرک زدن شربت و یا مربا افزایش بیشتری پیدا می‌کند! استفاده از شکر زیاد برای تهیه شربت نیز از دیگر مسائلی است که می‌تواند سبب افزایش احتمال شکرک زدن شربت شود.

اقدامات لازم برای رفع شکرک شربت زعفران

اقدامات لازم برای رفع شکرک شربت زعفران، بسته به علت ایجاد شکرک بسیار متغیر است. به عنوان مثال اگر شکرک شربت ناشی از سریع به جوش آمدن و تبخیر شدن آب موجود در شربت باشد، بهترین گزینه پیش روی شما اضافه کردن مقداری آب جوش به قابلمه و دوباره جوشاندن آن‌هاست.

اگر هم شکرک زدن شربت زعفران ناشی از میزان بالای شکر استفاده شده برای شربت بوده بهترین راه حل برای شما استفاده از آب لیموی تازه است!

از شکرک زدن شربت زعفران تا آشنایی با راه‌های جلوگیری از ایجاد آن

رفع سفیدی شربت بعد از شکرک زدن آن

تغییر رنگ شربت و کدر شدن آن یکی از اتفاقاتی است که ممکن است بعد از شکرک زدن شربت خانگی و به صورت خاص شربت زعفران، با آن مواجه شوید. در چنین مواردی، یکی از بهترین گزینه‌های پیش روی شما استفاده از سفیده تخم مرغ است. برای این کار کافی است سفیده تخم مرغ را “بدون هم زدن” به مواد در حال جوشیدن شربت اضافه کنید. دقت داشته باشید که اضافه کردن سفیده تخم مرغ هیچ تغییری در مزه شربت شما ایجاد نمی‌کند.

از شکرک زدن شربت زعفران تا آشنایی با راه‌های جلوگیری از ایجاد آن

مجله اسنپ اکسپرس، یکی از مجلات اینترنتی فارسی بوده که در حوزه‌های مختلف آشپزی، شیرینی و کیک پزی، رژیم غذایی و … اقدام به انتشارات مقالات تخصصی و مفیدی کرده است. مقالاتی که با بیانی ساده و نگاهی عمیق و متفاوت به نیازهای روزمره زندگی شما سعی در پاسخ دادن به این نیازها با استفاده از بهترین و آسان‌ترین راه‌ حل‌های ممکن دارد. اگر به دنبال توسعه مهارت‌های خود هستید به شما پیشنهاد می‌کنیم که از صدها مقالات تخصصی موجود در سایت اسنپ اکسپرس مگ غافل نباشید.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.