از خواص سیر سیاه چه می‌دانید؟/ ۸ خواص سیر سیاه برای سلامتی

به گزارش هوشمند نیوز به نقل از ایسنا، در این فرایند، سیر سفید را در دمای ۷۷-۶۰ درجه و به مدت ۹۰-۵۰ روز قرار می دهند. سیر سیاه نیز دارای خواص و فواید درمانی فوق العاده‌ای همانند سیر سفید بوده و نقش موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش خطر سکته قلبی، پیشگیری از سرطان،

کد خبر : 522896
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۲:۴۷
از خواص سیر سیاه چه می‌دانید؟/ ۸ خواص سیر سیاه برای سلامتی



به گزارش هوشمند نیوز به نقل از ایسنا، در این فرایند، سیر سفید را در دمای ۷۷-۶۰ درجه و به مدت ۹۰-۵۰ روز قرار می دهند. سیر سیاه نیز دارای خواص و فواید درمانی فوق العاده‌ای همانند سیر سفید بوده و نقش موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش خطر سکته قلبی، پیشگیری از سرطان، کنترل قند خون، بهبود درد و التهاب مفاصل، جلوگیری از ایجاد کبد چرب و برطرف کردن مشکلات معده ایفا می‌کند. از دیگر خوبی های سیر سیاه می‌توان به کمک در لاغری و حذف چربی رسوب کرده در عروق و رگ‌های بدن اشاره کرد.

برخی از خواص سیر سیاه

۱. تاثیر سیر سیاه بر کاهش فشار خون و بیماری کلیوی

یکی از فاکتورهای مهمی که سبب نارسایی کلیوی، بیماری‌های قلبی و همچنین سکته می‌شود، افزایش فشار خون است. بر اساس آمار موجود، تقریبا ۱ میلیارد نفر در سرتاسر دنیا با مشکل فشار خون مواجه هستند. لازم به ذکر است که خواص سیر سیاه در مقایسه با سیر تازه ده برابر بیشتر است و سبب کاهش فشار خون و ناراحتی‌های قلبی می‌گردد. جلوگیری از گرفتگی رگ‌ها و عروق از دیگر خوبی های سیر سیاه بوده که خطر سکته را کاهش خواهد داد. همچنین بر اساس تحقیقات انجام شده، پتاسیم موجود در سیر سیاه و ویژگی ادرار آور بودن آن سبب شده که این ماده نقش مفیدی در درمان بیمارانی که با ناراحتی های کلیوی دست و پنجه نرم می‌کنند، داشته باشد.

۲. نقش سیر سیاه در کنترل قند خون و دیابت

قند خون در بدن طی فرآیندی به نام هموستاز کنترل می‌شود. در صورت ایجاد مشکل در این فرایند، قند خون از حد استاندارد بیشتر شده و در نتیجه سبب بروز بیماری دیابت خواهد شد. یکی از خواص سیر سیاه این است که فرآیند هموستاز در خون را بهبود بخشیده و قند خون را یا با بالا بردن سطح انسولین کنترل می کند و یا مقاومت به انسولین را در بدن کاهش می‌دهد. بر اساس مطالعات انجام گرفته، یکی از منابع غنی آنتی اکسیدان که سبب جلوگیری از بروز بیماری دیابت می‌گردد، سیرسیاه است. آنتی اکسیدان‌های موجود در سیرسیاه در مقایسه با سیر سفید چندین برابر بوده و در نتیجه برای کنترل قند خون بسیار مفید عمل می‌کند.

۳. خواص سیر سیاه در تقویت سیستم ایمنی بدن

سیستم ایمنی بدن در سلامت عمومی شما نقش اساسی داشته و سبب حفاظت از بدن در مقابل عفونت ها و بیماری ها می‌گردد. حتی از بروز بیماری های مزمن نیز جلوگیری خواهد کرد. گلبول‌های سفید به عنوان سیستم دفاعی و ایمنی در سرتاسر بدن از جمله غدد لنفاوی، مغز استخوان، طحال، غده تیموس و … مشاهده می‌شوند.

از دیگر خواص سیر سیاه این است که از طریق خواص آنتی اکسیدانی خود، نقش مهمی در کاهش التهابات و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن ایفا می‌کند. سیر سیاه این کار را با جلوگیری از فعالیت رادیکال‌های آزاد که سبب آسیب سلولی می‌شوند، انجام می‌دهد. بنابراین سیستم ایمنی قوی تر، مقابله موثرتر بدن با عفونت ها و باکتری ها را در پی خواهد داشت.

۴. بهبود سلامت مغز

مصرف مداوم سیر سیاه می‌تواند سبب جلوگیری از بروز مشکلات مغزی مرتبط با افزایش سن، همچون پارکینسون و آلزایمر شود. این بیماری ها توسط سلول های مغزی آسیب دیده و وجود التهابات در مغز ایجاد می‌شوند. همانگونه که می‌دانید التهاب در مغز می‌تواند سبب بروز اختلال در حافظه و بدتر شدن عملکرد مغز با گذشت زمان گردد. بنابراین باید گفت که التهابات داخلی بدن با ترکیبات آنتی اکسیدانی سیر سیاه ترمیم و تسکین یافته و همچنین این گیاه سبب بهبود عملکرد مغز و تقویت حافظه خواهد شد.

۵. افزایش میل جنسی و درمان زود انزالی

امروزه مشکل زود انزالی از مهمترین مسائل جنسی در مردان محسوب می شود. علت بروز این بیماری، مصرف غذاهای سرد، کار طولانی مدت و وجود استرس در محل کار است. این اعمال منجر به وارد شدن فشار بیش از اندازه به بدن، خستگی و به دنبال آن کاهش میل جنسی می‌گردد. علاوه بر آن، اعتیاد به مواد مخدر و الکل نیز از دیگر دلایل انزال زودرس در مردان خواهد بود.‌

یکی از فواید سیر سیاه این است که نقش موثری را در افزایش میل جنسی در مردان ایفا می‌کند. به گونه ای که آنتی اکسیدان‌های موجود در این ماده تاثیر مهمی بر سطح انرژی، جریان خون و دیگر عناصر مهم در فعالیت جنسی خواهد داشت. همچنین بر اساس بعضی تحقیقات، سیر سیاه به عنوان یک منبع غنی از منیزیم و روی کمک شایانی به درمان زود انزالی می کند.

۶. نقش سیر سیاه بر کاهش وزن و لاغری

یکی از روش های مهم و موثر جهت رسیدن به وزن دلخواه و لاغری، کاهش اشتها و افزایش متابولیسم سلول های چربی در بدن است. مصرف سیر سیاه تا حد زیادی سبب کاهش قابل توجه میزان پرخوری در افراد خواهد شد. در واقع یکی از فواید سیر سیاه که می‌توان به آن اشاره نمود، تاثیر این ماده بر کاهش وزن به دلیل داشتن آنتی اکسیدان های موثر و آلیستین است. همچنین استفاده مداوم و صحیح سیر سیاه از ایجاد چین و چروک پوست و پیری زودرس جلوگیری خواهد کرد.

۷. درمان کبد چرب

یکی از بیماری های خطرناک که از آن به عنوان مرگ خاموش یاد می شود، بیماری کبد چرب است. عواملی همچون خوردن آب سرد، مصرف غذاهای پرچرب، عدم انجام فعالیت های ورزشی و غیره سبب ایجاد کبد چرب خواهند شد.

از دیگر خوبی های سیر سیاه این است که یکی از بهترین مواد جهت درمان کبد چرب بوده که توانایی تنظیم و کنترل عملکرد آنزیم های بدن را به شکل صحیح داراست. کاهش سطح انرژی، خستگی، ریزش مو و … از جمله عوارض کبد چرب محسوب می شوند. همچنین گلوتاتیون موجود در سیر سیاه به عنوان یکی از آنتی اکسیدان های قوی، سموم را از بدن دفع خواهد کرد.

۸. پیشگیری از پوکی استخوان

بر اساس تحقیقات انجام شده، مصرف سیر سیاه در بهبود آرتروز بسیار موثر بوده و همچنین در سلامت استخوان در زنان یائسه که به پوکی استخوان مبتلا هستند، نقش دارد. سیر سیاه سبب کاهش نشانه های کمبود استروژن و همچنین افزایش این هورمون می گردد. 



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.