عطا حسن پور در گفت و گو با ایسنا افزود: این همایش از ۲۲ تا ۲۴ آبان و با حضور ۷۰ شرکت کننده در سطح ملی و بین المللی با مقالاتی از پژوهشگران داخلی و پژوهشگرانی از کشورهای فرانسه، ایتالیا و ترکیه برگزار می شود.
وی تصریح کرد: این همایش با محورهای مفاهیم و مبانی نظری، بستر فرهنگی و میراث ناملموس، بستر طبیعی در معماری دست کند، تجارب و حفاظت از معماری دست کند و با شعار “تاب آوری در برابر مخاطرات، تغییر اقلیمی و بلایا” در اتاق بازرگانی خرم آباد برگزار خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان با اشاره به حضور رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی کشور، رییس پژوهشکده ابنیه و بافت های تاریخی کشور، پژوهشگران داخلی و خارجی و استاندار لرستان در چهارمین همایش بین الملی، اظهار کرد: این همایش با همکاری اتاق بازرگانی خرم آباد، صندوق توسعه صنایعدستی و فرش دستباف و احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی کشور، دانشگاه هنر، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه تهران، دانشگاه لرستان و ایکوموس ایران برگزار می شود.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه لرستان یکی از قطب های معماری دست کند ایران محسوب می شود؛ تاکنون پژوهش های باستان شناسی و میدانی به عمل آمده که بیش از یکصد معماری دست کند در استان شناسایی و ۵۰ اثر از آنها مستند نگاری شده است.
حسن پور افزود: در پایان این همایش، کتاب مجموعه مقالات منتشر خواهد شد.همایش بین المللی معماری دست کند پیش از این در شهرهای کرمان، تهران و همدان برگزار شده است.
چهارمین همایش بین المللی معماری دست کند روزهای ۲۲ تا ۲۴ آبان به میزبانی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان در محل اتاق بازرگانی خرم آباد برگزار می شود.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰