در حالی که تقاضای برق همچنان بالا است ، مقامات در ایران به سرکوب خود برای استخراج ارزهای رمزپایه غیر مجاز ادامه می دهند. شرکت تأسیسات برق کشور تاکنون بیش از 5300 تاسیسات معدنی غیرقانونی را تعطیل کرده و مقدار زیادی دستگاه ضرب سکه را توقیف کرده است. شرکت برق بیش از 216،000 واحد معدن
کد خبر : 103181
تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۰
در حالی که تقاضای برق همچنان بالا است ، مقامات در ایران به سرکوب خود برای استخراج ارزهای رمزپایه غیر مجاز ادامه می دهند. شرکت تأسیسات برق کشور تاکنون بیش از 5300 تاسیسات معدنی غیرقانونی را تعطیل کرده و مقدار زیادی دستگاه ضرب سکه را توقیف کرده است.
شرکت برق بیش از 216،000 واحد معدن را از معدنچیان بدون مجوز در ایران مصادره می کند
پیشگیری از خاموشی در ایران که مصرف برق هنوز بیشتر از حد معمول است همچنان در اولویت قرار دارد. معدنچیان ارزهای رمزپایه ، که اکثر آنها بدون مجوز فعالیت می کنند ، مسئول کمبود برق در طول تابستان هستند. هوای گرم امسال منجر به افزایش استفاده از تهویه مطبوع شد در حالی که بارندگی محدود بر تولید برق آبی تأثیر منفی می گذارد.
شرکت تولید ، توزیع و انتقال برق ایران ، توانیر ، پیوسته در حال ردیابی عملیات معدنکاری غیرقانونی در سراسر کشور است. بر اساس گزارش اخیر این شرکت ، تعداد مزارع رمزنگاری شده توسط واحد دولتی تعطیل شده است به 5،380.
به گزارش روزنامه انگلیسی Financial Tribune به نقل از خبرگزاری ایسنا ، توانیر همچنین فاش کرد که 216 هزار و 758 قطعه سخت افزار معدن را کشف و ضبط کرده است. برآوردهای آن نشان می دهد که تاسیسات بدون مجوز مصرف برق ترکیبی برابر با 800000 خانوار یا دو میلیون نفر دارند.
شرکت توزیع برق پیشتر ادعا کرده بود که معدنچیان غیرقانونی روزانه 2000 مگاوات انرژی الکتریکی مصرف می کنند. با این حال ، این رقم به تازگی توسط وزارت صنایع ، معدن و تجارت رد شده است و آن را “بسیار اغراق آمیز” توصیف کرده است زیرا این مقدار برابر با مصرف برق 3 میلیون دستگاه معدن است.
دولت ایران استخراج ارزهای رمزنگاری شده را در ژوئیه 2019 به عنوان یک فعالیت صنعتی قانونی به رسمیت شناخت. مقامات در تهران مجوز فعالیت شرکت های معدنی را معرفی کردند و مجوزها توسط وزارت صنایع صادر می شود. به گفته توانیر ، 56 مزارع مجاز استخراج رمزنگاری در مجموع به 400 مگاوات برق نیاز دارند.
در ماه مه سال جاری ، ایران ممنوعیت موقت کلیه استخراج ارزهای رمزنگاری شده را برای کاهش کسری قدرت خود اعمال کرد. سپس ، در ماه اوت ، توانیر اعلام کرد که محدودیت ها برای معدنچیان دارای مجوز در 22 سپتامبر با توجه به کاهش تقاضای برق در پایان تابستان برداشته می شود.
در حالی که رژیم مجوز به ده ها نهاد معدنی اجازه فعالیت قانونی در جمهوری اسلامی را داده است ، دولت نرخ برق آنها را مطابق با قیمت های صادراتی افزایش داده است. از ماه آوریل ، معدنچیان مجاز 16.574 ریال (0.39 دلار) برای هر کیلووات ساعت ، چهار برابر تعرفه اولیه دریافت می کنند. در همان زمان ، مزارع رمزنگاری غیرقانونی از انرژی یارانه ای استفاده می کنند که برای خانوارها و سایر بخشهای صنعتی در نظر گرفته شده است.
تأسیسات تولید برق ایران تقریباً 60000 مگاوات انرژی الکتریکی از مجموع ظرفیت نصب شده بیش از 85000 مگاوات تولید می کند. به گفته توانیر ، کسری برق کشور حداقل به 5000 مگاوات در روز می رسد.
آیا فکر می کنید استخراج کنندگان ارزهای رمزنگاری شده مسئول کمبود برق در ایران هستند؟ نظرات خود را در مورد این موضوع در قسمت نظرات زیر به اشتراک بگذارید.
اعتبار تصویر: Shutterstock ، Pixabay ، Wiki Commons
سلب مسئولیت: این مقاله فقط برای اهداف اطلاعاتی است. این یک پیشنهاد مستقیم یا درخواست پیشنهاد خرید یا فروش یا توصیه یا تأیید هرگونه محصول ، خدمات یا شرکت ها نیست. Bitcoin.com مشاوره سرمایه گذاری ، مالیاتی ، حقوقی یا حسابداری ارائه نمی دهد. نه شرکت و نه نویسنده مسئولیت مستقیم یا غیرمستقیم در قبال هرگونه خسارت یا زیان ایجاد شده یا ادعا شده ناشی یا در ارتباط با استفاده یا تکیه بر هرگونه محتوا ، کالا یا خدمات ذکر شده در این مقاله را ندارند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰