به گزارش ایسنا، شاپور دیوسالار در تشریح روند بازسازی خانه نیما یوشیج، گفت: سازمان زیبا سازی از خانه نیما یوشیج ملکی به مانند ویرانهای تحویل گرفت که به محلی برای پاتوق معتادان تبدیل و بنای ساختمان در حال آوار شدن بود.
معاون فرهنگی و طراحی شهری سازمان زیبا سازی شهرداری تهران افزود: در اولین گام از روند بازسازی، خانه نیما در سال ۹۸ تملک و طرح مرمت و بازسازی این ملک در دستور کار معاونت فنی سازمان زیباسازی قرار گرفت و در اولین گام، اقدام های اضطراری لازم برای خانه نیما انجام شد.
دیوسالار ادامه داد: از سوی مشاور، طرح کامل مرمت و بازسازی به شکل خانه موزه فعال تهیه شد تا از این طریق بتوان از خانه نیما یوشیج با استفاده مواردی چون خانه شعر بهره برد.
وی افزود: یکی از موضوعات در افتتاح خانه نیما توجه به شکل بهره برداری این مکان است زیرا اختلاف نظرهایی در این بخش وجود دارد که امیدواریم ظرف مدت یک هفته شکل بهره برداری از خانه نیما نیز به سرانجام برسد.
معاون فرهنگی و طراحی شهری سازمان زیبا سازی شهرداری تهران در پاسخ به این پرسش که پیشنهاد شهرداری تهران برای نحوه بهره برداری از خانه نیما یوشیج به چه شکل است، گفت: با توجه به هزینه های انجام شده در این بخش پیشنهاد ما واگذاری بهره برداری خانه نیما به بخش خصوصی است.
دیوسالار بیان کرد: در بحث خانه نیما یوشیج باید به این موضوع توجه شود که در فاصله ۲۵۰ متری خانه نیما خانه جلال آل احمد و سیمین دانشور قرار دارد و شهرداری تهران به دنبال آن است تا به واسطه قرار گرفتن این دو ملک در نزدیکی هم و ارتباط نزدیک نیما و جلال در دوران حیات، حد فاصل این دو ملک را به گذر فرهنگی تبدیل کند.
وی با اشاره به طرح احداث قدمگاه صالحیه در منطقه یک تهران گفت: اگر بتوانیم ارتباطی بین دو رویداد فرهنگی قدمگاه صالحیه و خانه نیما و جلال ایجاد کنیم به نوعی می توان گفت به سیاست سازمان زیبا سازی در ایجاد نقاط فرهنگی و مکان رویداد نزدیک شده ایم.
معاون فرهنگی و طراحی شهری سازمان زیباسازی شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که هزینه مرمت و بازسازی خانه نیما یوشیج چه مبلغی است؟ گفت: مرمت و بازسازی خانه نیما برای مدیریت شهری رقمی بالغ بر۴.۵ میلیارد تومان هزینه داشته است.
دیوسالار در تشریح دیگر طرح های در دست اجرای مدیریت شهری که مراحل پایانی خود را سپری می کند بیان کرد: چند طرح نیمه کاره در دستور مدیریت شهری است که یکی از آن ها پیاده راه شهریار و پهنه فرهنگی رودکی است.
بنا براعلام سایت شهر، وی ادامه داد: پیشرفت طرح پهنه رودکی در زمان قبول مسئولیت و شروع به کار من نزدیک به ۵۰ درصد بود که امروز این پیشرفت به عددی نزدیک به ۹۰ درصد رسیده است و تا پایان ماه جاری نیز کار نصب سنگفرش پهنه به اتمام می رسد.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰