کشورهایی که محدودیتهایی برای گردشگری کرونا ارائه کردند در ذیل به آنها اشاره شده است:
دبی
دبی قانون پرده ماه رمضان برای رستورانها را لغو کرد. مقامات این کشور عنوان کردند: رستورانهای دبی دیگر نیازی به محافظت از سرو غذا در برابر دید رهگذران در ساعات روزهداری ندارند. این قانون جایگزین قوانین صادرشده سالهای گذشته است که رستورانها و مکانهای غذاخوری را به پوشاندن از دید روزهداران ملزم میکرد.
کشور امارات به گردشگری وابسته است و به دلیل همهگیری آسیبهای زیادی به این بخش وارد شده است. این اقدام جدید که روز دوشنبه اعلام شد، در حالی انجام میشود که کشور دبی برای تقویت اقتصاد خود، از گردشگرانی استقبال میکند که ۹۰ درصد آنان خارجی و غیرمسلمان هستند.
این کشور از اولین مقاصدی بود که سال گذشته دوباره به روی گردشگران باز شد و همانند آهنربایی برای بازدیدکنندگانی شد که از محدودیتهای شدید کرونایی فرار میکردند.
اندونزی
مهاجران به صورت دستهجمعی، معروف به مودیک (شبیه تعطیلات سال نو چینی یا کریسمس) سفر میکنند. مودیک (Mudik) اصطلاحی در اندونزی برای فعالیتهایی است که مهاجران یا کارگران مهاجر برای بازگشت به زادگاه خود در تعطیلات مذهبی مانند عیدفطر انجام میدهند.
محدیر افندی وزیر فرهنگ این کشور در بیانیه ای با اشاره به ترس از انتشار ویروس و تلاش برای کاهش آن گفت: در سال ۲۰۲۱ مودیک انجام نخواهد شد، اما سفرهای ضروری انجام میشود. البته قاچاچیان و اسناد جعلی سفر برای دورزدن این ممنوعیت نیز بسیار مشاهده شده است.
ترکیه
با توجه به افزایش موارد ابتلا به بیماری کووید، گردشگری ترکیه در معرض تهدید است و قرار است محدودیتها تشدید شوند. طیب اردوغان، رئیس جمهوری این کشور احتمالا دستور تشدید محدودیتها را قبل از فصل حیاتی گردشگری (تابستان) اعلام خواهد کرد. این موارد شامل محدودکردن سفرهای بین شهری (عامل اصلی انتقال ویروس) و کاهش تردد افراد زیر ۲۰ سال و بالای ۶۵ سال و تعطیلی اماکن ورزشی و تفریحی است. از دست دادن درآمد گردشگری طی همهگیری، اقتصاد ضعیف ترکیه را بیشتر تحت تاثیر قرار داده است.
سال گذشته، همهگیری درآمد گردشگری ترکیه را که منبع اصلی درآمد است با دوسوم کاهش به ۱۲ میلیارد دلار رساند. براساس اعلام اردوغان در تاریخ ۲۹ مارس، رستورانها در ماه رمضان بهصورت بیرونبر میتوانند فعالیت کنند و ساعات منع تردد نیز از ۹ شب تا ۵ صبح است. تصمیمگیری در مورد افتتاحیه فصل گردشگری به موفقیت کمپین واکسیناسیون بستگی دارد. طبق گفته محمت ارسوی، وزیر گردشگری، کارکنان گردشگری برای واکسیناسیون در اولویت قرار میگیرند.
منابع
arabnews.com
thejakartapost.com
livemint.com
channelnewsasia.com
reuters.com
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰