ابتلای ۵۷ بیمار به تب کشنده کریمه کنگو/ راهکارهای در امان ماندن از بیماری

به گزارش خبرگزاری هوشمند نیوز و به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، باتوجه به آمار وزارت بهداشت و درمان، از ابتدای سال جاری تا کنون ۵۷ نفر بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو شناسایی شده اند که متاسفانه ۵ نفر فوت شده است. تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا

کد خبر : 232123
تاریخ انتشار : جمعه ۳۱ تیر ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۰
ابتلای ۵۷ بیمار به تب کشنده کریمه کنگو/ راهکارهای در امان ماندن از بیماری



به گزارش خبرگزاری هوشمند نیوز و به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، باتوجه به آمار وزارت بهداشت و درمان، از ابتدای سال جاری تا کنون ۵۷ نفر بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو شناسایی شده اند که متاسفانه ۵ نفر فوت شده است.

تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا است و در هر نقطه‌ای از کشور امکان انتقال نمونه و تشخیص نهایی بیماری وجود دارد.

تب کریمه کنگو بین انسان و دام مشترک است و در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد.

این بیماری با رعایت چند اصول ساده بهداشتی رو به افزایش نخواهد رفت که به شرح ذیل است.

*چند نکته بهداشتی برای اینکه به تب کریمه کنگو مبتلا نشویم

از دامداران عزیز خواهشمند هستیم مطلقا به کنه ناقل، که بر روی بدن دام زنده است دست نزنند و اقدام به له کردن آن نکنند چرا که از این طریق نیز بیماری قابل انتقال است .

حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و سمپاشی و ضدعفونی نمودن اماکن دامی از جمله اقداماتی است که دامداران محترم بایستی انجام دهند.

این بیماری مشترک بین انسان و دام از طریق تماس خون و ترشحات دام آلوده با غشاهای مخاطی بدن نیز قابل انتقال است و بایستی با پوشاندن مخاط بدن (همانند عینک ، ماسک ، دستکش و…) به خصوص در هنگام ذبح ابتلا به این بیماری را به حداقل رساند .

از کشتار دام در محلهای غیر مجاز به شدت خودداری شود و مطلقا از گوشت کنار جاده ها خریداری نشود و تهیه گوشت مورد نیاز از محلهای مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی و با مهر سازمان دامپزشکی باشد .

لاشه ی دام تازه ذبح شده به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت و جگر نیز به مدت ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری گردد.

این ویروس در برابر حرارت حساس است لذا پختن گوشت و جگر باعث از بین رفتن ویروس می شود به همین دلیل از خوردن جگر خام و نیم پخته و گوشت نیم پخته اجتناب گردد.

در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعا به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه نمایید.

در صورت رعایت نکات بهداشتی اعلام شده توسط سازمان دامپزشکی کشور، مردم عزیز مطمئن باشند مبتلا به این بیماری نخواهند شد.

بیشتر بخوانید:

توصیه‌های بهداشتی در ذبح دام برای پیشگیری از تب کنگو

شناسایی ۵۱ بیمار کریمه کنگو

47231



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.