آیت‌الله استادی : اخلاص در اعمال اولویت اصلی است/متاسفانه بعضی افراد به دین چیزی اضافه و یا کم می کنند

به گزارش خبرآنلاین وی بیان داشت: خیلی هستند که مسائل را نمی‌دانند و عمل هم نمی‌کنند اما خیلی هم هستند که مسائل را می‌دانند اما عمل نمی‌کنند، که این‌ها محب خداوند و اهل‌بیت(ع) نیستند چون اطاعت‌پذیری ندارند. استاد برجسته حوزه علمیه قم گفت: در عبادات نیز بنا نیست چیزی را کم و یا زیاد کنیم

کد خبر : 7478
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۹
آیت‌الله استادی : اخلاص در اعمال اولویت اصلی است/متاسفانه بعضی افراد به دین چیزی اضافه و یا کم می کنند



به گزارش خبرآنلاین وی بیان داشت: خیلی هستند که مسائل را نمی‌دانند و عمل هم نمی‌کنند اما خیلی هم هستند که مسائل را می‌دانند اما عمل نمی‌کنند، که این‌ها محب خداوند و اهل‌بیت(ع) نیستند چون اطاعت‌پذیری ندارند.

استاد برجسته حوزه علمیه قم گفت: در عبادات نیز بنا نیست چیزی را کم و یا زیاد کنیم اما متأسفانه شاهد هستیم که برخی به دین چیزی را اضافه و یا کم می‌کنند.

آیت‌الله استادی با اشاره به عزاداری‌های صورت گرفته گفت: در برخی عزاداری‌ها کارهایی انجام و یا حرف‌هایی زده می‌شود که درست نیست و این اضافه و کم کردن در عزاداری است.

وی عنوان کرد: باید در کارها اخلاص داشته باشیم و باید البته مراقب باشیم که نگوییم چون خالص نیستیم پس کار خیر را انجام ندهیم، بلکه باید عمل را با اخلاص انجام دهیم، مثلاً اگر برنج درب منزل یک همسایه‌ای می‌دادیم و به همه می‌گفتیم، دیگر نگوییم.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: این‌گونه که از قرآن و روایات برمی‌آید انتظار آن‌ها از ما این است که همه‌کارهای ما با اخلاص باشد و کل زندگی ما باید برای خدا باشد.

آیت‌الله استادی افزود: حتی در روایات آمده است که دوستی و دشمنی‌های ما نیز باید به خاطر خداوند باشد، چرا آن فرد را دوست دارید به خاطر خداوند و چرا نسبت به آن فرد بغض داریم، به خاطر خداوند، ولی متأسفانه خیلی از مواقع می‌بینیم که کارهای ما برای خودمان است، نه برای خداوند و اگر این‌گونه باشد، ضرر کرده‌ایم.

وی گفت: بعضی جاها باید سکوت کنیم اما حرف می‌زنیم و بعضی جاها که باید حرف بزنیم سکوت می‌کنیم، چون برای خداوند نیست و اخلاص در کار ما وجود ندارد.

آیت‌الله استادی تصریح کرد: اساس زندگی ما باید به این‌گونه باشد که برای خداوند باشد، اگر اعمال ما خالص نباشد، قطعاً فایده‌ای نداشته و ارزشی ندارد و ازاین‌رو باید بکوشیم که حال که کار خیر و اعمالی را انجام می‌دهیم، خالصانه باشد.

استاد برجسته حوزه علمیه قم گفت: باید در همه عرصه‌ها به خداوند پناه ببریم و نگوییم حال که کارهای ما خالصانه است پس دیگر مشکلی به وجود نمی‌آید، درحالی‌که افرادی را داشتیم که تا در لحظه آخر عمر خود خالص بودند اما لحظه آخر عمر آن‌ها همه‌چیز از بین می‌رود و ازاین‌رو باید همواره دعا کنیم و به خدا پناه ببریم.

1717



لینک منبع

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.