آیا خوردن نمک زیاد با قند خون بالا در ارتباط است؟

پایگاه «هندوستان تایمز» در گزارشی به بررسی رابطه میان مصرف زیاد نمک و قند خون پرداخت. در این گزارش آمده است که طبق یک پژوهش، مصرف نمک زیاد با سطح قند خون بالا و سطح بالای A۱C مرتبط است. این پایگاه می‌نویسد: در حالی که ما معمولا زمانی که سخن از مدیریت دیابت به میان

کد خبر : 259590
تاریخ انتشار : یکشنبه ۳ مهر ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۳
آیا خوردن نمک زیاد با قند خون بالا در ارتباط است؟



پایگاه «هندوستان تایمز» در گزارشی به بررسی رابطه میان مصرف زیاد نمک و قند خون پرداخت. در این گزارش آمده است که طبق یک پژوهش، مصرف نمک زیاد با سطح قند خون بالا و سطح بالای A۱C مرتبط است.

این پایگاه می‌نویسد: در حالی که ما معمولا زمانی که سخن از مدیریت دیابت به میان می‌آید، مصرف نمک را در نظر نمی‌گیریم، اما طبق یک پژوهشی که به تازگی به انجام رسیده است، هر گرم سدیم اضافی (یا به تعبیری دیگر ۲.۵ گرم نمک) در روز، با ۴۳ درصد خطر بالاتر دیابت نوع ۲ مرتبط است. حال موضوع این است که چطور نمک، احتمال ابتلا به دیابت و یا به تغبیری دیگر، سطح قند خون را افزایش می‌دهد.

در ابتدا می‌خواهیم ببینیم چه چیزی عامل دیابت می‌شود. دیابت در واقع یک بیماری مزمن است که زمانی رخ می‌دهد که هورمون انسولین طبیعی بدن به منظور کمک به متابولیسم غذایی (سوخت و ساز بدن) از لوز المعده ترشح نمی‌شود.

انسولین در واقع یک انتقال دهنده برای حمل گلوکز (قند) از غذای شما به سلولهایتان است که پس از این کار، بدن از آن انرژی استفاده می‌کند. از آنجایی که گلوکز نمی‌تواند وارد سلول شود، در نتیجه در جریان خون جمع می‌شود و به اندام‌های بدن تان آسیب وارد می‌کند؛ بنابراین هر اندامی از جمله چشم ها، کلیه ها، و یا قلب ممکن است تحت تأثیر قرار گرفته و فرد با نابینایی، نارسانی کلیه و یا حمله قلبی و یا گرفتگی عروق روبرو شود. این مسأله همچنین می‌تواند بر اعصاب و عروق خونی نیز تأثیر بگذارد.

ارتباط میان مصرف نمک زیاد و دیابت

برخی مطالعات مبتنی بر جمعیت که در سوئد و چین انجام گرفته است، نشان می‌دهد مصرف نمک زیاد، با سطح قند خون و سطح A۱C بالا (معیار کنترل طولانی مدت قند خون) مرتبط است.

افزایش مصرف نمک در رژیم غذایی همچنین ممکن است فعالیت «رنین آنژیوتاسین» را سرکوب کند. سامانه رنین-آنژیوتانسین یا به عبارت بهتر سامانه رنین-آنژیوتانسین-آلدوسترون (RAAS) یک سامانه هورمونی است که فشارخون و تعادل آب (مایعات بدن) را تنظیم می‌کند. افزایش مصرف نمک همچنین تشنگی را افزایش می‌دهد و به افزایش مصرف مایعات از جمله نوشابه‌های قندی منجر می‌شود که خود یک مکانیسم در افزایش مقاومت انسولینی به شمارمی رود.

۲۳۳۲۳۳



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.