آیا امواج ماکروویو باعث سرطان می‌شوند؟

مایکروویو به بخش جدایی ناپذیر آشپزخانه‌های مدرن تبدیل شده و راحتی و کارایی زیادی با خود آورده است. با این حال، نگرانی‌هایی در مورد ایمنی آن‌ها، به ویژه در مورد ارتباط بالقوه بین امواج مایکروویو و سرطان وجود دارد. امواج مایکروویو شکلی از تابش الکترومغناطیسی با طول موج بیشتر از نور مرئی اما کوتاه‌تر از

کد خبر : 440423
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۸
آیا امواج ماکروویو باعث سرطان می‌شوند؟


مایکروویو به بخش جدایی ناپذیر آشپزخانه‌های مدرن تبدیل شده و راحتی و کارایی زیادی با خود آورده است. با این حال، نگرانی‌هایی در مورد ایمنی آن‌ها، به ویژه در مورد ارتباط بالقوه بین امواج مایکروویو و سرطان وجود دارد.

امواج مایکروویو شکلی از تابش الکترومغناطیسی با طول موج بیشتر از نور مرئی اما کوتاه‌تر از امواج رادیویی است. اجاق‌های مایکروویو از این امواج برای گرم کردن غذا با تولید انرژی که مولکول‌های آب را تحریک می‌کند، استفاده می‌کنند و باعث ارتعاش و تولید گرما می‌شوند. سوال رایجی که مردم می پرسند این است که آیا امواج مایکروفر باعث سرطان می‌شوند؟

آیا امواج ماکروویو سرطان زا هستند؟

آیا امواج ماکروویو سرطان زا هستند؟

محققین بر این باورند که امواج مایکروویو، هیچ خطری مبنی بر ابتلای افراد به سرطان ندارند. زیرا سطوح انرژی ساطع شده از امواج مایکروفر برای ایجاد آسیب DNA که معمولاً با شروع سرطان مرتبط است، کافی نیست. مطالعات زیادی در این مورد انجام شده است، اما هیچ کدام نتوانسته اند ارتباط واضحی بین استفاده از مایکروویو و افزایش خطر ابتلا به سرطان پیدا کنند.

همچنین باید به این نکته اشاره کرد که مایکروویوهای مورد استفاده در اجاق‌های مایکروویو انرژی لازم برای تغییر ساختار DNA در سلول‌ها را ندارند، فرآیندی که اغلب با ایجاد سرطان مرتبط است. این تمایز اساسی برای درک این که چرا امواج مایکروویو به عنوان غیریونیزان طبقه بندی می‌شوند و برای پخت و پز بی خطر هستند، بسیار مهم است.

از طرفی بر اساس تحقیقات انجام شده، مایکروها تابع استانداردها و مقررات ایمنی سختگیرانه‌ای ساخته می‌شوند تا اطمینان حاصل شود که حداقل تشعشع را از خود ساطع می‌کنند و هیچ آسیبی برای کاربران ایجاد نمی‌کنند. سازمان‌های نظارتی، مانند سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) و کمیسیون بین‌المللی حفاظت در برابر پرتوهای غیریونیزان (ICNIRP)، این دستورالعمل‌ها را ایجاد و اجرا می‌کنند.

باورهای رایج غلط!

اکثر افراد در مورد پخش و انعکاس تشعشعات از اجاق‌های مایکروویو نگران هستند. در حالی که با توجه به گفته های بالا این باور و نگرانی کاملا بی دلیل است. زیرا مایکروویوها با استاندارد بالایی ساخته می‌شوند. با این حال، اجاق‌های مایکروویو مدرن با ویژگی‌های ایمنی متعدد برای جلوگیری از پخش تشعشعات طراحی شده اند. تعمیر و نگهداری منظم، استفاده صحیح و جلوگیری از آسیب به درزگیرهای مایکروویو تضمین می‌کند که این وسیله پرکاربرد هیچ ضرری برای بدن شما نخواهد داشت.

از دست دادن مواد مغذی غذا با پختن آن در مایکروویو

از دست دادن مواد مغذی غذا با پختن آن در مایکروویو

برخی از باورهای غلط نشان می‌دهند که پختن یا گرم کردن غذا در مایکروویو منجر به از دست دادن مواد مغذی آن می‌شود و خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد. در حالی که محققین تایید می‌کنند که برخی از روش‌های پخت و پز می‌توانند منجر به از بین رفتن مواد مغذی غذاها شوند، اما مایکروویو یک روش سالم برای پخت و پز و آشپزی است. در واقع مایکروفر زمان پخت غذا را کوتاه می‌کند. همچنین شما می‌توانید با حداقل استفاده از آب، به حفظ مواد مغذی مواد غذایی کمک کنید.

نفوذ مواد شیمیایی مضر به مواد غذایی با استفاده از ظروف پلاستیکی

استفاده از ظروف پلاستیکی در مایکروویو، با ترس از نفوذ مواد شیمیایی مضر به مواد غذایی نیز یکی دیگر از نگرانی های رایج بین مردم است. محققین نیز این گفته را تایید می‌کنند و به افراد توصیه می‌کنند هنگام استفاده از مایکروویو از ظروف پلاستیکی استفاده نکنند. بهترین ظروف برای مایکروویو ظروف شیشه ای هستند زیرا خطر ابتلا به سرطان ناشی از استفاده از ظروف پلاستیکی را از بین می‌برد.

چگونه خطر استفاده از ماکروویو را به حداقل برسانیم؟

رعایت دستورالعمل های روی دفترچه راهنما برای استفاده ایمن از مایکروویو ضروری است. فر خود را به طور مرتب بررسی کنید تا خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید.

از ظروف مناسب مایکروویو استفاده کنید تا احتمال آلودگی به مواد شیمیایی را به صفر برسانید. از ظروفی که مناسب مایکروفر ساخته نشده اند، استفاده نکنید زیرا ممکن است موقع گرم شدن از خود مواد مضر آزاد کنند.

هنگامی که مایکروفر روشن است، با فاصله ایمن از آن بایستید، تا هرگونه احتمال قرار گرفتن در معرض میدان‌های الکترومغناطیسی را به حداقل برسانید.

در حالی که مایکروویو به خودی خود عاملی بر ابتلا شما به سرطان نیست، رژیم غذایی سرشار از غذاهای فرآوری شده که عموما در مایکروفر پخته می‌شوند، منجر به پیروی شما از یک سبک زندگی ناسالم می‌شود. رژیم غذایی متعادلی داشته باشید، و بیشتر از مواد تازه برای پخت و پز استفاده کنید.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.