آمار دقیقی از ورود گردشگران سلامت به خراسان رضوی وجود ندارد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران گفت: با توجه به اینکه سامانه یکپارچه‌ای برای فرآیند ورود گردشگران سلامت به خراسان رضوی وجود ندارد؛ درنتیجه نمی‌توانیم آمار دقیقی از حضور آن‌ها به استان اعلام کنیم. حسین نیکونام در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص تعداد گردشگران سلامتی که به خراسان رضوی سفر کرده‌اند، اظهار کرد:

کد خبر : 404606
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ - ۸:۳۳
آمار دقیقی از ورود گردشگران سلامت به خراسان رضوی وجود ندارد



ایسنا/خراسان رضوی رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران گفت: با توجه به اینکه سامانه یکپارچه‌ای برای فرآیند ورود گردشگران سلامت به خراسان رضوی وجود ندارد؛ درنتیجه نمی‌توانیم آمار دقیقی از حضور آن‌ها به استان اعلام کنیم.

حسین نیکونام در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص تعداد گردشگران سلامتی که به خراسان رضوی سفر کرده‌اند، اظهار کرد: آماری که برای ورود گردشگران سلامت به استان ارائه می‌شود، دقیق نیست و تنها بر روی حدس و گمان اعلام می‌کنند، چراکه متاسفانه سامانه یکپارچه‌ای برای این فرآیند وجود ندارد و منجربه این می‌شود تا آمار دقیقی از حضور گردشگران سلامت که به مشهد می‌آیند، نداشته باشیم.

وی اضافه کرد: اگر بخواهیم بر روی حدس و گمان آماری را ارائه کنیم، حدود ۶۵ تا ۷۰ هزار گردشگر سلامت در ۶ ماهه اول سال جاری به استان آمده‌اند. در حال حاضر جمع بیماران ثبت شده در سامانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۴۰ هزار گردشگر بوده که نمی‌توان تنها به این آمار اکتفا کرد، زیرا گردشگران سلامتی که به استان می‌آیند معمولا عراقی‌ها هستند که بدون ویزا وارد استان می‌شوند و به صورت آزاد خدمات درمانی خود را مانند پوست و مو، دندانپزشکی و دیگر خدمات درمانی که معمولا سرپایی است را دنبال می‌کنند و این امر باعث می‌شود تا آمار دقیقی از حضورآن‌ها به استان نداشته باشیم.

رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران تصریح کرد: با توجه به پیگیری‌هایی که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت امور خارجه، بخش خصوصی و گردشگری در این زمینه انجام دادند به این نتیجه رسیدند که تا زمانی سامانه‌ای در این چهارچوب راه‌اندازی نشود، نمی‌توانیم به صورت دقیق و مستند متوجه تعداد ورود گردشگران سلامت به استان شویم. به همین دلیل این موضوع توسط معاون اول رئیس جمهور پیگیری می‌شود تا این سامانه در یکی دو ماه آینده راه‌اندازی شود.

وی با بیان اینکه گردشگران سلامت از تمامی خدمات درمانی به ویژه زیبایی، زنان و زایمان و درمان ناباروری استان استفاده می‌کنند، خاطرنشان کرد: عمده گردشگران سلامت از عراق و سپس افغانستان هستند که پس از آن‌ها ۴ تا ۶ ملیت دیگر که عمدتا ترکمنستان، بحرین، کویت، عمان، آسیای میانه و آسیای مرکزی نیز در استان برای خدمات درمانی وارد استان می‌شوند. بنابراین عمده گردشگران سلامت ما از کشورهای همسایه هستند.

نیکونام در پاسخ به این پرسش مبنی بر اینکه توافق ایران و عربستان تا چه میزان به گردشگری سلامت استان کمک کرده است، بیان کرد: با توجه به اینکه هنوز پروازها در این مسیر راه نیافتاده اما تا حدودی کمک‌کننده بوده و تاثیر مثبت گذاشته است. اما تا زمانی که پروازها به صورت مستقیم صورت نگیرد انتظارات ما نیز محقق نخواهد شد.

رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران در خصوص بهبود روابط ایران با مصر، عنوان کرد: اگر روابط ما با هر کشوری در دنیا بهتر شود قطعا چالش‌های ما نیز کمتر می‌شود و قطعا به بهبود وضعیت گردشگری در مشهد کمک می‌کند.  

انتهای پیام  



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.