داوود نجارآسیابانی در گفتوگو با ایسنا گفت: در پی پیگیریهای به عمل آمده و همکاری اداره آموزش و پرورش شهرستان شوشتر تخریب ساختمان موجود یکی از مدارس این شهرستان آغاز شد.
او توضیح داد: این ساختمان که به علت فرسودگی و نبود امکان نوسازی به دلیل موقعیت قرارگیری آن چندین سال به صورت فضای غیرآموزشی و بدون کاربرد رها شده بود با همت فرماندار شهرستان و همراهی رییس اداره آموزش و پرورش شوشتر تخریب شد.
وی خاطرنشان کرد: بیش از یک دهه است که شهروندان چشم انتظار تحقق این موضوع به عنوان گامی در جهت آزادسازی عرصه ثبت شده در فهرست جهانی هستند.
سرپرست میراث فرهنگی شوشتر خاطرنشان کرد: تخریب این بنا نه تنها موجب آزادسازی عرصه جهانی سازههای آبی ـ تاریخی شوشتر و ایجاد منظری مناسب برای گردشگران میشود بلکه میتواند در آینده شرایطی را برای ایجاد محیطی برای ارایه خدمات گردشگری به صورت روباز فراهم سازد.
به گزارش ایسنا، در سال جاری تعداد سه پلاک مسکونی و در سنوات گذشته نیز تعدادی دیگری از پلاکهای تجاری و مسکونی موجود در این محدوده توسط اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خوزستان تملک و آزادسازی شد.
میتوان آزادسازی این بنا را به عنوان اولین بخش عملیاتی محقق شده از توافقات مندرج در تفاهمنامه منعقده ماههای اخیر اداره آموزش و پرورش و اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شوشتر دانست که در آینده نزدیک شاهد اجرایی شدن سایر مفاد این تفاهمنامه خواهیم بود.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰