وضعیت قیمت مسکن در گرانترین منطقه تهران

[ad_1] قیمت مسکن در گرانترین منطقه تهران به متری ۳۰۰ میلیون تومان رسیده است. این در حالی است که در فروردین سال ۱۴۰۱ متوسط قیمت خرید و فروش در منطقه بیش از ۷۰ میلیون تومان بود. ، ۱۲ ماه گذشته است از زمانی که آپارتمان در این منطقه به طور متوسط متری ۷۵ میلیون تومان

کد خبر : 336524
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 21 مارس 2023 - 23:42
 وضعیت قیمت مسکن در گرانترین منطقه تهران

[ad_1]

قیمت مسکن در گرانترین منطقه تهران به متری ۳۰۰ میلیون تومان رسیده است. این در حالی است که در فروردین سال ۱۴۰۱ متوسط قیمت خرید و فروش در منطقه بیش از ۷۰ میلیون تومان بود.

، ۱۲ ماه گذشته است از زمانی که آپارتمان در این منطقه به طور متوسط متری ۷۵ میلیون تومان بود و حالا آپارتمان‌های قدیمی این منطقه از متری ۱۲۰ میلیون تومان نرخ‌گذاری می‌شود تا متری ۳۰۰ میلیون تومان. منطقه یک سال‌هاست رکورددار گرانترین منطقه شهر تهران است؛ هرچند محله به محله نرخ‌ها متفاوت است. بیشتر آپارتمان‌های این منطقه امکانات ویژه‌ای دارند که براساس آن قیمت‌گذاری‌ها نیز متفاوت می‌شود، اما قیمت‌های نجومی ملک در این منطقه باعث ریزش خریدار نشده و این خانه‌های چند ده میلیاردی همیشه مشتری خودش را داشته و با گرانتر شدن ملک هم آمارهای فروش در این منطقه کاهش نداشته است. هرچند که اطلاعاتی دقیقی از میزان فروش ملک دراین منطقه در دو ماه پایانی در دسترس نیست، اما روند معاملات در این منطقه افزایشی بوده است.

بررسی فایل‌های فروش هفته آخر اسفند ماه حکایت از خیز فروشندگان برای گران‌تر کردن ملک در این منطقه دارد. افزایش فایل‌های قرمز (آپارتمان‌هایی که بیش از قیمت متوسط نرخ گذاری می‌شوند) و ناپدید شدن فایل‌های سبز (آپارتمان‌هایی که فروشندگان آن‌ها حاضرند زیرقیمت بازار املاک خود را به فروش برسانند). فایل‌های مشکی (آپارتمان‌هایی که عادلانه قیمت گذاری شده‌اند) از متری ۱۲۰ میلیون تومان آغاز می‌شود تا متری ۱۸۰ میلیون تومان. در میان فایل‌های قرمز از متری ۲۱۵ میلیون تومان است که مربوط به آپارتمانی ۲۱۵ متری در محله فرمانیه است تا آپارتمانی ۲۰۰ متری در زعفرانیه که متری ۳۰۰ میلیون تومان نرخ‌گذاری شده است.

بر اساس آمارهای بانک مرکزی در فروردین ماه در این منطقه ۱۲۴ معامله به ثبت رسیده که در اردیبهشت ماه به ۴۲۸ معامله می‌رسد روند رو به رشد معاملات در این محله ادامه دارد و خرداد ماه ۶۲۰ معامله مسکن در این منطقه به ثبت می‌رسد.

در تابستان میزان خرید و فروش کاهش پیدا می‌کند که با آمدن فصل پاییز دوباره معاملات اوج می‌گیرد؛ اما روند افزایشی قیمت‌ها در این منطقه بدون وقفه ادامه پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید:

۴۶۲۲۰

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.