میز مذاکره را ترک نمی کنیم/ علیرغم تحریم ها برترین امکانات دفاعی و سلاح ها را در اختیار داریم

[ad_1] به گزارش هوشمند نیوز، حسین امیرعبداللهیان بامداد سه شنبه وارد سارایوو شد و امروز دیدارها و برنامه های متعددی با مقامات این کشور داشت، و در جمع ایرانیان مقیم بوسنی حاضر شد.وزیر خارجه کشورمان در این نشست با ابراز خوشحالی از حضور در جمع ایرانیان مقیم بوسنی و هرزگوین و با تشکر از عملکرد

کد خبر : 290573
تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 دسامبر 2022 - 1:03
میز مذاکره را ترک نمی کنیم/ علیرغم تحریم ها برترین امکانات دفاعی و سلاح ها را در اختیار داریم

[ad_1]

به گزارش هوشمند نیوز، حسین امیرعبداللهیان بامداد سه شنبه وارد سارایوو شد و امروز دیدارها و برنامه های متعددی با مقامات این کشور داشت، و در جمع ایرانیان مقیم بوسنی حاضر شد.
وزیر خارجه کشورمان در این نشست با ابراز خوشحالی از حضور در جمع ایرانیان مقیم بوسنی و هرزگوین و با تشکر از عملکرد سفیر پیشین ایران در این کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران در حوزه رشد، توسعه و پیشرفت کشور متمرکز بر توسعه پایدار اقتصادی است؛ این دقیقاهمان نقطه ای است که بیشترین تلاش را باید برایش به عمل بیاوریم.
وی با اشاره به تحریم‌های طولانی علیه کشورمان در ادامه گفت: دشمنان در تحریم‌های بیش از 40 سال گذشته در درجه اول تحریم‌ها را اعمال کردند برای اینکه توان دفاعی ما تقویت نشود اما دقیقا در همان نقطه‌ جمهوری اسلامی بالاترین دستاوردها را توانست به دست بیاورد.
وی ادامه داد: امروز ما در عرصه دفاع از تمامیت ارضی و استقلال کشور از برترین امکانات و سلاح‌ها برخوردار هستیم در حالی که در سخت ترین تحریم ها هستیم.
امیرعبداللهیان در ادامه گفت: دشمن به دنبال این بود که حوزه هسته ای صلح آمیز جمهوری اسلامی ایران از مدار خارج شود اما در این حوزه نیز شاهد هستید که بیشترین دستاورد ما هم در حوزه فعالیت هسته‌ای صلح آمیز است شاید هنوز هم کمتر نسبت به آثار اقدامات در حوزه هسته‌ای سخن گفته شده و دستاوردها کمتر برای افکار عمومی ارائه شده اما امروز ما در این دانش آنقدر پیشرفت کرده‌ایم که در حوزه پزشکی از جمله در زمینه مهار سرطان نه تنها تولید کننده بزرگ دارو هستیم بلکه جزو صادرکنندگان دارو در این زمینه و سایر بیماری‌های خاص هستیم.
امیرعبداللهیان با اشاره به این‌ که‌ یکی از اقداماتی که در این سال ها دشمن بر آن متمرکز شده این است که اقتصاد جمهوری اسلامی ایران را فلج کند ، گفت: دولت آقای رئیسی تمرکز بر اجرای برنامه توسعه پایدار اقتصادی دارد. به موازات این ما در وزارت امور خارجه موظف هستیم که برای لغو تحریم ها از طریق مذاکره با طرف‌های مقابل اقدام کنیم.
وی تاکید کرد: ما نه میز مذاکره را ترک خواهیم کرد و نه در میز مذاکره حاضریم که یک امتیاز بگیریم و ده امتیاز بدهیم.
وزیر خارجه در ادامه خاطرنشان کرد: در اغتشاشات اخیر یکی از اهدافی که طرف‌های خارجی دنبال می‌کردند اغتشاشاتی که به واقع از ان با لطف خدا، بصیرت مردم و با هدایت مقام معظم رهبری به خوبی از آن عبور کردیم ؛ آن چه که باقی مانده تصاویر جعلی، ساختگی و بزرگنمایی شده در برخی رسانه های فارسی زبان ضد انقلاب است رسانه هایی که در دوره اغتشاش تحریک و تشویق به خشونت و ترور کردند اما کشور از این مرحله هم به خوبی عبور کرد اما آنها تلاش خود را برای تشدید ایران هراسی و امنیتی سازی جمهوری اسلامی ایران همچنان ادامه می‌دهند اما تردید نکنید در این موضوع هم ناکام خواهند ماند و ایران و ایرانی همیشه افتخار آفرین است.

310310

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.