استخدام 3 عنوان شغلی در ارکیده فاخر آرین در البرز و تهران انتشار در یکشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ محتوا گذار بیست و هفت امروز نشان شده نشان کردن استخدام ارکیده فاخر آرین ارکیده فاخر آرین جهت تکمیل کادر خود در استان های البرز و تهران از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید.
کد خبر : 244656
تاریخ انتشار : یکشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۸
استخدام 3 عنوان شغلی در ارکیده فاخر آرین در البرز و تهران
محتوا گذار بیست و هفت امروز
نشان شده نشان کردن
استخدام ارکیده فاخر آرین
ارکیده فاخر آرین جهت تکمیل کادر خود در استان های البرز و تهران از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید.
موقعیت شغلی
شرایط احراز
کارشناس آموزش آشپزی ایرانی
جنسیت: آقا
نوع قرارداد: تمام وقت
تحصیلات: حداقل کارشناسی (ترجیحا رشته آشپزی)
تجربه کاری: حداقل 7 سال
جهت آموزش به پرسنل مرتبط با آشپزی سنتی در مجموعه رستوران
دارای مدرک معتبر در حوزه آشپزی ایرانی
دارای رزومه مرتبط در حوزه آشپزی و آموزش پرسنل
تسلط کامل بر قوانین طبخ انواع غذا
مسلط بر طعم شناسی و رسپی نویسی
بررسی غذاهای ایرانی و رفع ایرادات در طبخ، آماده سازی و آموزش آن
شناخت کامل در خصوص مبحث کنترل کیفیت تولیدات رستورانی
توانایی ارزیابی عملکرد پرسنل و اصلاح ایرادات حین کار
تسلط بر فرآیند تولید و چیدمان خطوط تولید رستورانی
کارشناس آموزش آشپزی ملل
جنسیت: خانم، آقا
نوع قرارداد: تمام وقت
تحصیلات: حداقل کارشناسی (ترجیحا رشته آشپزی ملل)
تجربه کاری: حداقل 7 سال
جهت آموزش به پرسنل مرتبط با آشپزی ملل مجموعه رستوران
دارای مدرک معتبر ملی و بین المللی در حوزه آشپزی ملل
دارای رزومه مرتبط در حوزه آشپزی و آموزش پرسنل
تسلط کامل بر قوانین طبخ انواع غذا و پیش غذای بین المللی با گستردگی و تنوع بالا
آشنایی با طعم شناسی، ادویه شناس، رسپی نویسی و منو نویسی و سس سازی
بررسی غذاها، سالاد ها و سس ها و رفع ایرادات و آموزش به پرسنل
توانایی ارزیابی عملکرد پرسنل و اصلاح ایرادات حین کار
تسلط بر فرآیند تولید و چیدمان خطوط تولید رستورانی
کارشناس ارشد آموزش آشپزی
جنسیت: خانم، آقا
نوع قرارداد: تمام وقت
تحصیلات: کارشناسی ارشد (رشته آشپزی)
تجربه کاری: حداقل 10 سال
جهت آموزش به پرسنل مرتبط با آشپزی
تسلط کامل بر طعم شناسی، ادویه شناسی، رسپی شناسی، تدوین منو مطابق استاندارد های جهانی
مدارک معتبر دانشگاهی و فنی حرفه ای در زمینه آشپزی ایرانی، ملل، سس سازی، اوردور و شیرینی پزی
مهارت طبخ انواع غذا، پیش غذا، دسر و شیرینی
سابقه آموزش و ارزیابی طعمی در حوزه غذا و پیش غذا
تسلط بر فرآیند تولید و چیدمان خطوط تولید رستورانی
تسلط بر مدیریت غذا و نوشیدنی
توانایی ارزیابی عملکرد پرسنل و اصلاح ایرادات حین کار
دارای فن بیان قوی، روحیه کار تیمی و صبور
از متقاضیان واجد شرایط خواهشمندیم رزومه خود را به ایمیل یا واتساپ زیر ارسال نمایند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰